Liverpools 3-0-sejr over Leeds blev overskygget af en forfærdelig skade til stortalentet Harvey Elliott.

Efter en times spil blev Elliot nedlagt af Pascal Struijk, og her gik det altså helt galt.

Elliots ankel vendte den helt forkerte vej, mens spillerene så til i chok, da han fik behandling, inden han blev båret fra banen. Struijk fik et rødt kort for forseelsen.

Liverpool-spilleren har dog allerede haft overskud til at opdatere sin Instagram fra ambulancen, hvor han takker for de mange beskeder.

Da hændelsen skete, råbte medspillerne på hjælp, og tv-producerne valgte ikke at vise billeder af den lidende spiller, der nogle minutter senere blev båret fra banen på en båre.

Mens Elliott blev behandlet, fik dommeren besked fra videodommeren om, at Struijks tackling var så ureglementeret, at hollænderen blev præsenteret for det røde kort.

Udvisningen dræbte det sidste håb om point for Leeds, for på det tidspunkt havde gæsterne allerede scoret to gange og havde kampen fuldstændig under kontrol.

Mohamed Salah åbnede scoringen efter 20 minutter, da han udnyttede et fladt indlæg fra Trent Alexander-Arnold. Det var Salah mål nummer 100 i 162 kampe i den bedste engelske fodboldrække.

Mod et offensivt og noget skrøbeligt Leeds-hold tilspillede Liverpool sig en del muligheder, men det var først, da Fabinho fik knoklet bolden i mål efter et hjørnespark fem minutter inde i anden halvleg, at der var udbytte.

Sadio Mané gjorde det til 3-0, da han i dommerens tillægstid endelig havde heldet med sig efter en række misbrugte forsøg.

Med sejren er Liverpool atter på omgangshøjde med Manchester United og Chelsea i toppen af rækken.

Alle tre hold er noteret for ti point efter fire kampe.