Fodboldspiller. Og redningsmand.

Nicklas Bendtner spænder vidt og er klar, hvis kæresten er i problemer.

Det viser Philine Roepstorff selv frem på Instagram, hvor hun har lagt et billede op med ordene: 'Rescued by my aquaman' ('reddet af min vandmand' - og ordspil på superhelten 'Aquaman', red.).

Her står hun - topløs i øvrigt - ude i havet, mens Nicklas Bendtner har godt fat om hendes ene håndled - muligvis efter et møde med nogle store bølger. Se billedet i bunden af artiklen

Af Instagram-opslaget fremgår det, at billedet er taget i Mexico.

Og netop her var Nickas Bendtner og Philine Roepstorff i slutningen af 2018 på en længere ferie, inden den danske fodboldspiller skulle hjem til København og afsone 50 dage med fodlænke i sin lejlighed.

Imens fortsatte Philine Roepstorff med at rejse verden rundt i forbindelse med forskellige modelopgaver, og den danske fodboldspiller gav i den forbindelse udtryk for, at han var en lille smule misundelig.

»Jeg ville gerne leve det liv, hun lever. Ville du ikke også det? Det havde været dejligt. Nu er hun i Thailand. Så skal hun videre til Paris og Tel Aviv. Det er ikke dårligt,« har Nicklas Bendtner sagt.

Han og Philine Roepstorff har været kærester siden foråret 2018, og da han i år havde fødselsdag, fik hun tatoveret hans øgenavn 'Lord' i nakken.

De to var sammen i taxien den sensommer-nat, da Nicklas Bendtner var involveret i en episode med en taxichauffør i København, der førte til, at han blev kendt skyldig i et voldeligt overfald og fik fodlænkedommen.

I den forgangne weekend begyndte angriberen så den nye sæson i Rosenborg, men med blandet succes. Angriberen gjorde ikke det store væsen af sig i 0-2-nederlaget mod Bodø/Glimt, og han fik ikke mange roser i norske medier for indsatsen.

Det er Nicklas Bendtners tredje sæson i den norske klub, der netop er gået i gang.

Og her kan du så se billedet af redningsaktionen: