Nicklas Bendtner og kæresten Philine Roepstorff har flere gange vist deres ubetingede kærlighed for hinanden på de sociale medier. Men nu har Philine taget kærligheden skridtet videre.

For mens Nicklas Bendtner for tiden afsoner den straf, han fik i november efter at være dømt for vold mod en taxichauffør, har Philine været en tur hos tatovøren. Hvor hun har intet mindre end 'LORD' tatoveret i nakken.

'Jeg har fået min første og sidste tatovering. Jeg elsker tatoveringer - bare ikke på mig selv. Jeg har fået den her, fordi jeg virkelig kan lide min mand, og nu bliver han nødt til at blive for evigt. Det var en af hans fødselsdagsgaver. Og nej, det gjorde ikke ondt,' skriver Philine Roepstorff på sin blog.

Nicklas Bendtner har fødselsdag 16. januar - og Philine har derfor haft tatoveringen længe - hun har dog ikke villet bekræfte, hvorvidt tatoveringen var ægte før.

Og noget tyder altså på, at de to har tænkt sig at blive sammen længe endnu. Hvis tatoveringen ikke var bekræftelse nok på det, så fortalte Philine sidste år, at hun havde opgivet drømmen om at indtage USA som model på grund af Bendtner.

De to har været kærester siden sommeren 2018. Men forholdet går langt længere tilbage, fortalte hun i samme omgang.

»Vi turde måske aldrig for alvor prøvet det med hinanden. Jeg tror, at vi begge var lidt for vilde. Vi har været der for hinanden gennem tiderne, og til sidst gad jeg ikke være vild mere,« fortalte Philine Roepstorff til VG.

Da de havde været sammen i et halvt år, drillede Philine også Bendtner, da han på sin Instagram-profil skrev, at han ikke forstod, hvordan han havde holdt hende ud i seks måneder. Hendes svar kan du se her.