Cristiano Ronaldo rammer under normale omstændigheder kassen, når han sparker på mål.

Desværre manglede den portugisiske superstjerne skarpheden, da han afsluttede mod netmaskerne inden Champions League-kampen mellem Young Boys og Manchester United tirsdag aften i Schweiz.

Og det fik konsekvenser for en steward på stadion. Personen blev nemlig ramt af bolden lige i hovedet og faldt til jorden med det samme.

Det betød, at flere af kollegaerne samt Cristiano Ronaldo samlede sig om den unavngivne kvinde for at sikre sig, at vedkommende var okay efter det overraskende møde på bolden.

Foto: FABRICE COFFRINI
Vis mere

Manchester United-stjernen undskyldte naturligvis ligeledes for sit skæve skud, og der er ikke kommet andre meldinger frem, end at stewarden er helt okay.

Stewarden havde ikke en chance for at undgå angriberens afslutning, fordi hun stod med ryggen til og observerede, hvad der skete på tilskuerpladserne.

36-årige Cristiano Ronaldo tog dog revanche for sin sløje afslutning under opvarmningen efter 13 minutter, da han bragte Premier League-mandskabet foran med 1-0.

Han blev således serviceret med en genial aflevering fra landsmanden Bruno Fernandes, og så var det en meget smal sag at sende kuglen i kassen og dermed Manchester United på sejrskurs.