Lyt til artiklen

Vil du lytte til artiklen?

Køb et Digital Plus-abonnement og lyt med det samme.

Vil du lytte til artiklen?

Køb et Digital Plus-abonnement og lyt med det samme.

De står alle tre og smiler. Venus Williams, Maria Sharapova og Serena Williams.

Tre tennisstjerner, der alle var til den berømte Met Gala, og billedet af dem er delt på Maria Sharapovas Instagram-story.

Og det er ikke gået helt ubemærket hen. Faktisk har rigtig mange tennisfans reageret på det festlige glimt, og det er der en særlig grund til. For Maria Sharapova og Serena Williams har bestemt ikke altid været på god fod.

Faktisk var de rivaler, og der var ret så kold luft, da Maria Sharapova stadig spillede, men det lader i den grad til at være fortid nu, og det har fået mange tennisfans til tasterne:

  • 'Jeg føler, jeg hallucinerer. Venus Williams, Maria Sharapova og Serena Williams fik taget billede sammen til Met Gala? Hvad i alverden!?'
  • 'Serena og Venus festede med Maria Sharapova til Met Gala!'
  • 'Det her er ikke photoshop. Venus, Sharapova og Serena griner sammen.'
  • 'Vi er alle chokerede over billedet med Serena, Venus og Maria Sharapova. Jeg har brug for alle detaljerne.'

Hele rivaliseringen begyndte tilbage i 2004, da dengang 17-årige Sharapova slog Williams i Wimbledon-finalen.

Siden tog Serena Williams dog revanche, og det skyldtes ifølge russeren, at amerikaneren havde en 'indædt vrede rettet mod hende'.

Da Maria Sharapova udgav sin selvbiografi i 2017, lød det da også i den, at hun og Serena Williams 'ikke var venner'. Her gav hun også sit bud på, hvorfor Williams havde set sig sur på hende.

»Når jeg analyserer det, taler alle om Serenas styrke, hendes serv og selvtillid, hvordan hendes spil skulle have passet til mit, og der er helt sikkert noget sandhed i det. Men for mig er det rigtige svar i omklædningsrummet. Jeg klædte om, og hun var højlydt. Jeg tror, Serena hadede mig for at være den tynde pige, der slog hende mod alle odds i Wimbledon,« skrev Sharapova, der desuden nævnte Serena Williams mere end 100 gange.

Venus Williams, Maria Sharapova og Serena Williams.
Venus Williams, Maria Sharapova og Serena Williams. Foto: Instagram
Vis mere

Desuden stak Williams til Sharapova i et interview, da sidstnævnte var begyndt at date Grigor Dimitrov, som Williams angiveligt datede tidligere, ved at sige, at Sharapova altid startede alle interview med, hvor lykkelig hun var, at det var kedeligt, og at Sharapova 'aldrig ville blive inviteret med til de seje fester'.

Fejden mellem dem varede i mange år, men Sharapova fik måske alligevel ret i noget af det positive, hun også skrev i sin bog.

»Hvem ved? Måske kan vi være venner en dag, når alt det her (tennis, red.) er fortid,« lød det.

Mens Maria Sharapova i februar 2020 meddelte, at hun ville stoppe karrieren efter flere år med skadesproblemer, spiller 39-årige Serena Williams fortsat.

Andre læser også