Lyt til artiklen

Vil du lytte til artiklen?

Køb et Digital Plus-abonnement og lyt med det samme.

Vil du lytte til artiklen?

Køb et Digital Plus-abonnement og lyt med det samme.

Først var formodningen, at det var rivalisering og konkurrence, der var grunden til det voldsomme overgreb.

Nu forlyder det, at det kan være noget helt andet: utroskab og sex med en gift mand.

Det skriver det franske medie RMC Sport efter den vanvittige sag om, at Aminata Diallo angivelig skulle have bestilt et overfald på sin holdkammerat i PSG Kheira Hamraoui.

Sidstnævnte blev brutalt hevet ud af en bil og slået med et jernrør på hænder og ben forrige torsdag, og sagen har skabt overskrifter verden over. Det kommer vi tilbage til.

Kheira Hamraoui kom tilbage til PSG i sommer efter nogle år i Lyon og FC Barcelona. Måske hun fortryder den beslutning i dag, efter hun blev overfaldet 4. november.
Kheira Hamraoui kom tilbage til PSG i sommer efter nogle år i Lyon og FC Barcelona. Måske hun fortryder den beslutning i dag, efter hun blev overfaldet 4. november. Foto: FRANCK FIFE
Vis mere

For søndag aften led PSG et ydmygende 1-6-nederlag til rivalerne fra Lyon i en kamp, der blev spillet kort efter det spektakulære forløb.

Hverken Diallo, som tidligere var til afhøring hos politiet i næsten 48 timer og siden er kommet uden for mistanke, eller Hamraoui var i truppen til topopgøret, hvor PSG blev kørt over.

»Det resultat var ikke mod det rigtige PSG-hold. Vi havde gang i en god stime, og så blev alt ved stemningen mørk,« siger PSG-træner Didier Ollé-Nicole ifølge L'Équipe.

Op til kampen mod Lyon anmodede PSG om at få rykket kampen, da deres spillertrup efter trænerens udsagn var virkelig hårdt ramt af de interne intriger og den vanvittige sag.

Men det lykkedes ikke, og derfor er klubben kommet med voldsomme udtalelser over, at ligaen er »forvredet«, og kalder det »utroligt«, at de franske instanser ikke imødekom anmodningen.

»Vi lukker mål ind på dødbolde og laver frygtelige fejl i eget felt. Der er meget skuffelse i spillertruppen, som har haft det virkelig hårdt. Truppen har været sindssygt nedtrykt,« siger Ollé-Nicole.

Inden kampen lå PSG side om side med Lyon i toppen af den franske liga, og holdet havde ikke lukket et eneste mål ind i sæsonen. Det blev der virkelig lavet om på søndag aften.

Tilbage til overfaldssagen. I første omgang arbejdede politiet ud fra en teori om, at Aminata Diallo havde bestilt overfaldet på Hamraoui, fordi de begge kæmper om den samme plads på klub- og landshold.

Samtidig var det Diallo, som kørte bilen, da hendes holdkammerat blev overfaldet. De to gerningsmænd lod Diallo slippe uskadt, men RMC skriver, at der kan være en helt anden grund til overgrebet: utroskab med en gift mand.

Ifølge mediets oplysninger råbte de to gerningsmænd nemlig noget til hende, lige inden hun blev overfaldet.

»Nå, så man går altså i seng med gifte mænd?«

Kheira Hamraoui har ikke kommenteret på det faktum, men sagen har taget en voldsom drejning siden politiets oprindelige anmodninger om, at alt pegede i retning af Aminata Diallo.

»Hun er offer for en meget skadelig situation, hvor hun bliver dobbeltstraffet,« fortæller hendes advokat, Mourad Battikh, til RMC.

»Det første er, at hun også var udsat for det her overfald. Det andet er, at hun var igennem en varetægtsfængsling, som var helt uacceptabel,« siger han og forklarer, at Diallo nu går rundt og tænker på, hvad det franske landshold, PSG og sponsorer vil tænke om hende.

Ifølge RMCs oplysninger blev Diallo mere end bare overrasket, da hendes navn blev kædet sammen med sagen.

Den 26-årige spillers forældre har også været ude at forsvare deres datter. Det har de gjort i mediet Le Parisien.

»Da jeg så fjernsyn, og jeg fandt ud af, hvad man mistænkte hende for, var det, som om hele bygningen faldt ned over mig,« siger hendes mor.

»Jeg var i chok, såret, nedtrykt. Aminata kan ikke opføre sig på den måde.«

Andre læser også