Lyt til artiklen

Vil du lytte til artiklen?

Køb et Digital Plus-abonnement og lyt med det samme.

Vil du lytte til artiklen?

Køb et Digital Plus-abonnement og lyt med det samme.

I første omgang var formodningen, at det var PSG-holdkammeraten Aminata Diallo, der havde bestilt et overfald på Kheira Hamraoui, men hun er sidenhen blevet streget for listen over mistænkte af det franske politi.

Og nu har den voldsomme sag så taget noget af en drejning.

Den tidligere FC Barcelona-spiller Eric Abidal skal nemlig afhøres i sagen. Det skriver den franske avis Le Monde, der har talt med anklager Maryvonne Caillibotte.

I samme ombæring udelukkes det ikke, at Abidals kone, Hayet Abidal, også skal afhøres af politiet.

Eric Abidal er ifølge avisen Le Monde blevet involveret i den bemærkelsesværdige voldssag, hvor Kheira Hamraoui blev overfaldet af to maskerede mænd.
Eric Abidal er ifølge avisen Le Monde blevet involveret i den bemærkelsesværdige voldssag, hvor Kheira Hamraoui blev overfaldet af to maskerede mænd. Foto: LLUIS GENE
Vis mere

Ifølge avisen skulle offeret Kheira Hamraoui nemlig have ringet til Eric Abidal dagen efter det voldsomme overfald, hvor to maskerede mænd overfaldt hende med jernstænger.

Samtidig skulle simkortet i PSG-spillerens telefon være registreret i den franske legendes navn, hvilket alt sammen indikerer, at de to skulle have en særlig relation til hinanden.

Eric Abidal og Kheira Hamraoui kender hinanden fra deres fælles tid i FC Barcelona, hvor Abidal fra 2018 til 2020 var sportsdirektør i klubben, mens Hamraoui tørnede ud for den spanske storklub.

Le Monde skriver desuden, at motivet for overfaldet kan være en form for hævn forbundet til det forhold, de to har haft til hinanden.

Det var den 4. november, at PSG-spilleren Kheira Hamraoui blev overfaldet af to maskerede gerningsmænd, da hun sammen med holdkammeraten Aminata Diallo var på vej hjem fra en middag.

Overfaldet varede få minutter og har skabt overskrifter verden.

 

 

Efter overfaldet mistænkte politiet i første omgang Aminata Diallo for at have bestilt overfaldet på sin holdkammerat, ad de konkurrerer om den samme plads på midtbanen – både i Paris Saint-Germain og på det franske landshold.

Kheira Hamraoui kom tilbage til PSG i sommer efter nogle år i Lyon og FC Barcelona. Måske hun fortryder den beslutning i dag, efter hun blev overfaldet 4. november.
Kheira Hamraoui kom tilbage til PSG i sommer efter nogle år i Lyon og FC Barcelona. Måske hun fortryder den beslutning i dag, efter hun blev overfaldet 4. november. Foto: FRANCK FIFE
Vis mere

Samtidig var det Diallo, som kørte bilen, da hendes holdkammerat blev overfaldet, men hun er sidenhen blevet udelukket som mistænkt.

Senest kunne det franske medie RMC Sport så fortælle, at der kan være en helt anden grund til det voldsomme overfald: Utroskab med en gift mand.

Ifølge mediets oplysninger råbte de to gerningsmænd nemlig noget til Hamraoui, lige inden hun blev udsat for vold.

»Nå, så man går altså i seng med gifte mænd?«

Le Monde har senest være i kontakt med Eric Abidals advokat, der ikke havde meget at sige:

»Jeg har snakket med ham, men for nu vil jeg ikke fortælle jeg noget som helst.«

Andre læser også