Thomas Frank har leveret et nyt stort resultat med Brentford.

Nyoprykkerne til Premier League har netop spillet 3-3 med mægtige Liverpool i en underholdende kamp på hjemmebane.

Brentford var bagud med både 1-2 og 2-3, men takket være en sen udligning lykkedes det at hive et point i land. Dermed fortsætter den meget fine sæsonstart.

Danskerens mandskab er således placeret som nummer ni i Premier League, hvor London-klubben har skrabet ni point sammen i seks kampe.

Foto: MATTHEW CHILDS
Vis mere

Målfesten lørdag aften begyndte efter 27 minutter, da Ethan Pinnock bragte Brentford på 1-0. Kort efter udlignede Diogo Jota, inden Mohamed Salah sendte gæsterne på sejrskurs.

Heldigvis for Thomas Frank scorede Vitalij Janelt til 2-2, og selvom Curtis Jones kanonerede Liverpool på 2-3, så fik Yoane Wissa ændret på måltavlen igen efter 82, da han nettede til slutresultatet.

Efter det medrivende opgør sagde Thomas Frank og Jürgen Klopp tak for kampen med et anerkendende nik til hinanden. Det var tydeligt, at der var respekt mellem de to trænere.

Og det er ikke første gang i sæsonen, at Brentford driller en af de store. I premieren tilbage i august blev Arsenal nemlig besejret med 2-0 i en kamp, hvor Christian Nørgaard kom på tavlen.

Thomas Franks tropper blev spået en svær sæson i Englands bedste fodboldrække, hvor flere mente, de ville rykke ned igen.

Der er selvfølgelig mange kampe endnu, men lige nu er Brentford ikke blandt de tre dårligste hold i Premier League.