Han var irriteret. Det var tydeligt.

For efter torsdagens Europa League-opgør mod Ludogorets var FC Midtjylland-træner Bo Henriksen langtfra tilfreds med pointdelingen i det midtjyske.

Holdet fra Heden skulle nemlig have vundet den kamp, fortæller han i et interview med TV 2 Sport.

»De har slet ikke en chance i denne kamp, så det er fuldstændig vanvittigt, at den ender 1-1. Men sådan er europæisk fodbold,« siger Bo Henriksen.

Foto: Henning Bagger
Vis mere

Det danske mandskab kom ellers flyvende fra start mod bulgarerne, da blot 20-årige Gustav Isaksen sendte midtjyderne foran efter tre minutters spilletid.

En halv time senere udlignede det bulgarske mandskab dog, og dermed endte det hele lidt uforløst for Bo Henriksens tropper – på trods af en voldsom skudstatistik, der lød på hele 17-3 i danskernes favør.

Torsdagens kamp var den første i Europa Leagues gruppespil. Her møder FC Midtjylland desuden serbiske Røde Stjerne og portugisiske Braga.

Det var dog ikke kun i Herning, at der blev spillet europæisk fodbold med dansk deltagelse torsdag aften.

Brøndby åbnede nemlig ligeledes deres Europa League-gruppespil ved at spille 0-0 mod Sparta Prag fra Tjekkiet.

Inden da havde FC København hentet tre point i Slovakiet, hvor Slovan Bratislava blev besejret med 3-1 i Conference League.

Generelt blev det en dansk fodboldaften, der ikke bød på nogle nederlag, da Randers også fik 2-2 hjemme mod hollandske AZ Alkmaar i samme europæiske turnering.