1986.

Det var året, hvor fodboldlegenden Ray Kennedy blev diagnosticeret med den frygtede sygdom Parkinson. Her 35 år senere er han død.

Den tidligere Liverpool- og Arsenal-spiller blev 70 år. Det skriver flere internationale medier - eksempelvis Daily Mail.

Ray Kennedy betegnes som en legende på Anfield, hvor han vandt fem ligatitler og tre internationale cupturneringer med Liverpool.

Jan Mølby er en af dem, som har skrevet en sidste hilsen til fodboldlegenden på Twitter.
Jan Mølby er en af dem, som har skrevet en sidste hilsen til fodboldlegenden på Twitter. Foto: Liselotte Sabroe
Vis mere

Derfor er den afdøde fodboldspiller blev hyldet af flere fodboldpersonligheder på Twitter. Jan Mølby er en af dem, som har sendt Ray Kennedy en sidste hilsen.

'Hvil i fred, Ray Kennedy. Maestro. En Liverpool-legende,' skriver den tidligere danske Liverpool-midtbanespiller på det sociale medie.

Og det er ikke kun Jan Mølby, som har hyldet Ray Kennedy på Twitter. Det er således strømmet ind med opslag rettet mod den tidligere fodboldspiller de seneste timer.

Fodboldlegenden er, som skrevet længere oppe i artiklen, død efter en lang kamp mod Parkinson.

Det er en sygdom, hvor man får problemer med at bevæge sig normalt, alt går langsomt og trægt, musklerne bliver stive, og der kan forekomme rysten i arme eller ben og sommetider smertefulde muskelkramper.

Ray Kennedy nåede at spille 393 kampe for Liverpools førstehold med 72 mål til følge.