En bøde på to ugers løn, cirka to millioner kroner.

Det er, hvad fodboldspilleren Kyle Walker sandsynligvis ender med at skulle hoste op med for at have bestilt to prostituerede midt i Englands corona-nedlukning.

I hvert fald ifølge The Times, der har indblik i, hvilken straf arbejdsgiveren, Manchester City, pønser på.

Det var tirsdag aften i sidste uge, at Kyle Walker foretog det opkald til en escortscervice, som blev afsløret i weekenden af The Sun. Kun få dage tidligere havde han lagt en video på Instagram med en opfordring til alle briter om at holde sig hjemme på grund af corona-pandemien.

Men tirsdag klokken 22.30 bestilte han og en ven to prostituerede. Den ene, 21-årige Louise McNamara, har siden valgt at fortælle om de tre-fire timer, hun opholdt sig i fodboldspillerens lejlighed. Her er flere detaljer om aftenen.

Eksempelvis valgte Kyle Walker at præsentere sig som 'Kai', men den ene af de to prostituerede kunne genkende ham. The Sun bringer også billeder af Kyle Walker, som Louise McNamara tog i løbet af aftenen, hvor man kan genkende den engelske landsholdsspiller. I bar overkrop.

»På den ene side inviterer han fremmede ind i sit hjem for at have sex, og dernæst giver han alle en forelæsning om, at man skal holde sig hjem. Han er en hykler og sætter folk i fare,« siger Louise McNamara til The Sun.

Forinden havde hun fået at vide af sin chef, at der var tale om 'en højprofileret klient'. Ifølge Louise McNamara blev hun og den anden prostituerede betalt knap 19.000 kroner for aftenen og natten, hvor Kyle Walker og vennen angiveligt brugte guldfarvede kondomer.

Manchester City-spillerens handlinger minder i øvrigt en del om den suppedas, en anden højprofileret engelsk fodboldspiller ligeledes endte i forleden.

Aston Villas Jack Grealish lavede nemlig et lignende Instagram-opfordring, hvorefter han kørte galt i sin bil efter at have været på besøg hos en ven i det, man kan kalde et festligt lag.

Kyle Walker har selv beklaget situationen.

'Jeg vil benytte denne mulighed for at komme med en offentlig undskyldning for nogle valg, jeg tog, i den seneste uge. Jeg forstår, at min rolle som professionel fodboldspiller indebærer at være en god rollemodel,' lød det blandt andet.