Det er bestemt ikke kun i Danmark, at de såkaldte tastaturkrigere lever i bedste velgående.

Også den tidligere engelske landsholdsspiller og Arsenal-legende Paul Merson har ligesom dommeren Mike Dean mærket vreden komme lidt for tæt på, og han fortæller i et interview med Daily Star, som han skriver klummer for, om trusler mod hans kone og børn inden for det seneste halve år.

»Jeg fik en frygtelig besked for noget tid siden for at have sagt, at Manchester United ikke ville vinde Premier League med Anthony Martial på toppen. Der var én, der sagde, at de ville smide min kone og børn i kanalen,« siger Paul Merson og tilføjer:

»Jeg fortalte min kone det. Vi var begge i chok og tænkte: wow!,« forklarer Merson, der i dag fortryder, at han ikke anmeldte det til politiet.

Paul Merson er en landsholdslegende og spiller stadig velgørenhedskampe.
Paul Merson er en landsholdslegende og spiller stadig velgørenhedskampe. Foto: OLLY GREENWOOD
Vis mere

»Min agent spurgte mig, om jeg ville gå til politiet, men jeg sagde: 'Nej, han er tydeligvis ikke rask denne fyr, det er min fejl, at jeg læste det',« fortsætter han.

For Paul Merson har det nu den konsekvens, at han kan være færdig med de sociale medier.

Især når folk kommer ind på de helt private forhold som hans familie og det store problem, der de seneste år har haft stor indflydelse på hans liv – nemlig ludomani og alkohol, som fik ham til at bryde sammen på tv for et par år siden.

»Forleden fortalte jeg én, at jeg ikke skulle være på de sociale medier længere. Nogle gange berører det mig. På dage, hvor jeg ikke er stærk, og folk kalder mig et narkovrag og den slags slemme ting. Det er hårdt. Du har ikke brug for de ting i dit liv,« reflekterer familiefaren.

52-årige Paul Merson med de over 300 kampe for Arsenal bliver i år far til sit ottende barn.