Lyt til artiklen

Det tidligere FCK-talent Ahmed Daghim faldt om midt under Kolding IFs kamp i 2. division mod FA 2000, skriver Kolding på sin Facebook-side.

Kampen er nu blevet aflyst, og de første meldinger går på, at Daghim er okay på trods af de uhyggelige omstændigheder.

Han er blevet kørt til Rigshospitalet i København.

'Dagens kamp på Frederiksberg mod FA 2000 er blevet afblæst, da Ahmed Daghim faldt om og er på vej til sygehuset,' skriver Kolding på sin Facebook-side og tillføjer:

'Meldingen fra ambulancen er, at han efter omstændighederne har det okay. Alle vores tanker er med Ahmed og hans nærmeste,' lyder det i klubbens opslag, hvor ønsker om god bedring vælter ind fra nær og fjern.

B.T. har været i kontakt med Kolding IFs formand Claus Holm-Søberg, der ikke var til stede på stadion, og han henviser i første omgang til klubbens besked på Facebook, mens situationen omkring Daghim bliver fuldstændig klarlagt.

Sportschef hos FA 2000, Steffen Dam, overværede til gengæld den chokerende episode på stadion, og han tænkte straks på situationen med Christian Eriksen i Parken i EM-kampen mod Finland.

»Det var lige så uhyggeligt. Jeg tænkte med det samme på situationen, hvor Christian Eriksen faldt om. Daghim er kun 20 år gammel, og han er ikke engang i kamp, da det sker. Han varmer bare op, han er ikke i sprint eller noget, og så falder han om. Det er fuldstændig surrealistisk,« siger Dam til B.T.

Episoden skete kort inde i anden halvleg, og en beslutning om at afblæse kampen blev hurtigt truffet, efter Daghim havde fået hjælp og var blevet kørt væk af en ambulance.

Kolding IF skrev i januar i år kontrakt med Daghim.

Han kom til fra FC København, hvor han nåede et par kampe for førsteholdet.

Han har desuden optrådt på det danske U19-landshold syv gange.