1986, 1998, 2002, 2010, 2018 - og selvfølgelig også 2022. Danmark skal til VM igen efter en 1-0-sejr over Østrig.

Kasper Hjulmands succes-mandskab er som den anden nation (efter Tyskland) klar til det kontroversielle ørken-VM i Qatar i november og december næste år efter sejren, som var fuldt fortjent i et pakket Parken.

Score-prinsen Joakim Mæhle var på pletten for Kasper Hjulmands mandskab, som suverænt vinder VM-kval-puljen.

Læs B.T.s dom over landsholdet herunder:

Sig mig, har de helt opgivet at skyde på Schmeichel? Man forstår dem godt, de stakkels angribere. Holdt nullet igen-igen-igen-igen-igen-igen-igen-igen. Der var stort ikke bud efter målmandens redninger i hele kampen, hvor Danmarks sidste skanse til gengæld var sikker med fødderne.

Han skriver snart under på en ny guldrandet kontrakt med CL-vinderne Chelsea, og det er da også højeste Champions League-niveau, den mest offensiv-mindede af de tre danske midterforsvarer leverer på - nærmest hver gang han trækker i den røde trøje efterhånden. Således også mod Østrig. Men kunne man drømme om mere mod i sine få raids op ad banen? Det ser vi på til VM.

Endnu engang lukkede Kjær og co. af. Det er helt vildt. Den Ballon d’Or-nominerede danske kaptajn ødelagde Østrigs enlige angriber, og styrede påny sit forsvar med overlegenhed i alle forsvarsspillets aspekter... Giv ham nu bare den pris!

To-meter-manden fik sin første start på landsholdet siden EM-semifinalen på Wembley. Stod - uden at spille dårligt på nogen måde - svagest i billedet af de tre midtstoppere. Blev rundet ved enkelt lejlighed i første halvleg op til Østrigs bedste chance, og havde enkelte skønhedsfejl i opspillet - men også flotte sideskift.

(Ud: 90.) Det rutinerede energibundt stod over for Østrigs største stjerne, David Alaba fra Real Madrid, og var konstant involveret både offensivt og defensivt. Særligt før pausen. Det slap han både godt og skidt fra, og måtte blandt andet trække en nødbremse og et gult kort i første halveg. Derudover var bundniveauet højt som altid.

På Morten Olsens bedste landshold var midtbanesliderne Tøfting og Gravesen skaldede og spillede som to boldbegavede udsmidere. Frisurerne er mere fyldige, men dyderne stort set de samme på Hjulmands midtbane, som styres rutineret af hår-darlingen Delaney og skarpt klippede Højbjerg. Sidstnævnte var endnu engang en fornøjelse at følge med Premier League-brystet skudt frem som en anden, ja, Gravesen.

(Ud. 90.) Er efter EM flyttet fra Tysklands Ruhr-distrikt til solbeskinnede Sevilla, og der er fortsat mere bratwurst og hård fight, end det er tapas og kælen teknik over midtbaneslideren. Men ¡Ay, caramba! hvad skete der lige ved 1-0-scoringen, hvor Delaney tørrede tre-fire mand i et Laudrup'sk ridt frem ad banen. Fejende flot landskamp endnu engang fra den charmerende Frederiksberg-knægt.

Venstrebacken har flere landsholdsmål end Jesper Grønkjær, og det er da også særligt hans offensive kvaliteter, som er af international kvalitet. Det viste Prins Joakim af Parken endnu engang mod Østrig, hvor fan-darlingen som det mest naturlige sendte Danmark mod VM med sin labre 1-0-scoring - hans syvende af slagsen i den rød-hvide trøje på et vildt år. Sikke en rejse. Må den aldrig ende.

(Ud: 77.) Var flyvende mod Moldova, men kom i menneskehænder hos David Alaba, som skolede den unge danske med små bisse-tricks, fysik og voldsom rutine. Skov Olsen slap dog levende fra mødet med verdensstjernen med sin pågåenhed, optimisme og i glimt farlighed. Kunne og burde nok have scoret.

Brændte tre direktører i en sløj præstation mod Moldova, men det var ikke til at se på Hjulmands førstevalg på angriberpladsen her til aften. Elegant bliver det aldrig med 'Yus', men han gik til sagen med Bundesliga-fysik og ukuelighed, og kunne med lidt held have scoret med låget i første halvleg. Lidt træt og sløset i de sidste minutter.

(Ud:44.) Forbillederne hedder Eriksen og Iniesta, og der er altså også international bund i den tynde Jyllinge-knægts teknik og overblik. Han får Danmarks offensiv til klikke og leverede holdets bedste afslutning i første halvleg, inden han måtte skiftes ud inden pausen med en ærgerlig skade.

------

Indskiftere:

(Ind: 44.) Erstattede Damsgaard før pausen, men Danmarks EM-topscorer virker en smule hæmmet af en skadesperiode og var indimellem uskarp og sløset ligesom i anden halvleg mod Moldova.

(Ind: 77.) Kom ind, arbejdede hårdt og løste opgaven.

(Ind: 90.) Uden for bedømmelse.

(Ind: 90.) Uden for bedømmelse.

Vendte tilbage til 3-4-3-opstillingen fra EM. Holdet var godt sat op i balance-akten mellem at jagte sejren foran det tændte hjemmepublikum, men ikke for enhver pris. Det gav pote. Sikker sejr. Danmark er dermed blæst gennem kval-gruppen, og nu står Hjulmand klar til at føre sit mandskab an ved et meget specielt VM i Qatar. Dermed starter en helt anden balanceakt for alvor for landstræneren - den mellem sport og politik.