Brentfords danske manager, Thomas Frank, har forlænget kontrakten til sommeren 2025, og aftalen bliver præsenteret i forbindelse med lørdagens Premier League-kamp mod Wolverhampton.

Det fortæller B.T.s engelske kilder.

Allerede fredag aften var nyheden om en mulig forlængelse ude i det engelske medie 90minutes.com. Lørdag har en række medier fulgt i halen på den historie, og nu kan B.T. så fortælle, at aftalen er lukket, og hvornår den bliver officiel.

Thomas Frank har været en stor succes i Premier League-klubben, siden den danske manager overtog tøjlerne fra Dean Smith i oktober 2018. Forinden var han assistenttræner i Brentford.

I sommer førte danskeren klubben tilbage til den fineste række i England, og de imponerende resultater er bare fortsat til trods for ligaens vist ikke mindste så et af de laveste budgetter.

Brentford har efter 22 kampe ni point ned til nedrykningsstregen, og det altoverskyggende mål er netop at overleve i Premier League.

Alle klubberne pånær Norwich har dog spillet færre kampe end Brentford.

Det fjerner bare ikke indtrykket af, at Thomas Frank har lavet mirakler med den lille klub i Premier League, og det er han nu blevet belønnet for.

Andre læser også