Lyt til artiklen

Vil du lytte til artiklen?

Køb et Digital Plus-abonnement og lyt med det samme.

Vil du lytte til artiklen?

Køb et Digital Plus-abonnement og lyt med det samme.

Fem nederlag og to uafgjorte.

Og så kan det godt være, modstanderne har været gode, men det er vist også den eneste undskyldning, de blå-gule kan komme med, efter deres meget sløje indsats i dette års Europa League-gruppespil.

Til gengæld gør tilskuerne det rigtig godt ovre på lægterne i Odense, når de efter otte minutter rejser sig op og hylder et unikt menneske, der har gjort så meget for klubben og for dansk fodbold.

Det er emnerne i denne uges udgave af Bruuns barometer, som du får lige her:

Ingen Brøndby-magi i Europa

De kan sige, hvad de vil ude i Brøndby! Ja, modstanderne har været gode. Ja, Brøndby har været godt med i flere kampe. Og ja, hjemmepublikummet gør det da godt. Men jeg havde bare håbet på mere af netop Brøndby.

Efter torsdagens nederlag mod Lyons B-hold lyder det brutale facit på fem nederlag og to uafgjorte i syv forsøg. Jeg havde håbet, at Brøndby med sin europæiske historik in mente kunne have overgået sig selv, som klubben har gjort så mange gange tidligere.

Jeg havde håbet på magiske aftener a la Frankfurt, Bayern München og Schalke 04, men Brøndby har ikke på noget tidspunkt lignet et hold, der kunne skabe en sensation af en eller anden art. De har bare været næstbedst. Øv!

Bifald efter 8:17 minutter

På søndag skal jeg kommentere OBs sidste hjemmekamp i 2021, og jeg kan allerede nu sige, hvad jeg glæder mig mest til: Nemlig publikums reaktion efter otte minutter og 17 sekunders spil.

Jeg har en klar forventning om, at OBs fans vil fortsætte det fine tiltag fra forrige fredag, hvor hele stadion sendte en varm hilsen til den kræftsyge målmandslegende Lars Høgh. At hyldesten begyndte efter præcis 8:17 minutter, skyldes jo Høghs kampantal for OB i løbet af en 23 år lang karriere på førsteholdet. OTTE HUNDREDE OG SYTTEN!

Det er så formidabelt et antal, at bifaldet meget gerne må blive en fast del af liturgien på Nature Energy Park i Odense. Det vil give stadionoplevelsen i Odense et særligt twist, hvis man ved hver hjemmekamp mindes dette unikke menneske, der gav så meget til OB og dansk fodbold.

Andre læser også