»Jeg synes, det er forfærdeligt, man skal vaccineres. Jeg har absolut ingen lyst overhovedet.«

Sådan lyder det kontant fra den tidligere fodboldspiller Nicklas Bendtner i det nyeste afsnit af 'Bendtner & Philine'.

Og der er en klar årsag til, at han ikke jubler over at skulle ned og stikkes i armen.

»Jeg vil ikke vaccineres, fordi jeg ikke ved, hvad det er, vi får. Det er ikke blevet testet nok efter min mening,« lyder det.

»Og så ved jeg ikke, hvor meget fidus jeg har til vaccinationer generelt. Jeg ved, der er nogle, der giver mening, er testet, kørt igennem i mange år, så det fungerer,« siger Nicklas Bendtner i programmet.

Han fortæller, at han har selv haft coronavirus tidligere – noget han fik i starten af 2021, da han var på en tur til Dubai med sin nu ekskæreste Philine Roepstorff.

Og samtidig føler han ikke, coronavaccinen som produkt er sikkert nok til, at han vil have det sprøjtet ind i kroppen som udgangspunkt. Men han har alligevel valgt at lade sig vaccinere mod coronavirus.

Det har han gjort for ikke at blive begrænset i, hvad han kan, forklarer han i programmet.

Blandt andet er han glad for at rejse, noget han gerne vil fortsætte med, og samtidig fortæller Bendtner at vaccinen også vil gøre det nemmere at komme ind i lande.

»Det er så den positive ting ved det. Men stod det helt til mig selv, og var der ikke nogle besværligheder ved ikke at få vaccinen, så havde jeg aldrig fået den,« slår Bendtner fast.

Klippet i programmet viser da også den tidligere fodboldspiller i en bil, der er på vej til et vaccinecenter for at få et stik.