I januar tog Nicklas Bendtner og kæresten Philine Roepstorff på en rejse, som de kom til at fortryde.

En tur til Dubai endte på en helt anden måde, end den var tiltænkt, da den tidligere fodboldspiller og hans kæreste blev testet positive for corona.

Den del vender vi tilbage til.

For det starter med, at et billede lagt op fra den tidligere bokser Joe Calzaghes Instagram-profil bliver opdaget i Danmark. På billedet kan man blandt andet se Nicklas Bendtner, men også Mikkel Kessler og Michael Maze.

Foto: Discovery Networks Danmark
Vis mere

Under Bendtners tur ændrer landet sig fra orange til rød i Danmarks rejsevejledning. Det betyder, at man pludselig ikke kan flyve tilbage til Danmark.

»Vi overholdt alle de regler, der skulle overholdes, vi gjorde alt, som man måtte. Så blev det pustet op herhjemme, fordi situationen var lidt anderledes. Havde landet været rødt, var vi aldrig rejst (...) Det blev rødt, da vi var dernede, samtidig med at der blev lavet flyforbud, så vi ikke kunne komme hjem,« fortæller Nicklas Bendtner i det nyeste afsnit af serien 'Bendtner & Philine' på discovery+.

Og så udvikler turen sig til et reelt mareridt.

En fra det danske selskab bliver testet positiv for corona. Derfor lader Nicklas Bendtner og Philine sig også teste. Den tidligere fodboldspiller bliver testet positiv, men ikke Philine, da hun er kommet til Dubai efter Bendtner.

Men det er kun et spørgsmål om tid, for kort efter får hun det rigtig dårligt, og parret går i isolation sammen.

»Det er ulideligt. Jeg har aldrig prøvet noget, der gjorde så ondt,« siger Philine i afsnittet og forklarer, at hun fortryder Dubai-turen.

Også Nicklas Bendtner ville godt have været turen foruden.

»Set i bakspejlet burde vi nok ikke være taget afsted, for det har været den værste tur, jeg har været på,« siger han.

Foto: Discovery Networks Danmark
Vis mere

Da parret endelig kom hjem, var endnu en nedtur blevet virkelighed: Der havde været indbrud i deres hus i Nordsjælland.

Undervejs på deres Dubai-tur havde Bendtner og Philine ladet, som om de var hjemme.

Historien blev opsporet af flere medier, som skrev spalte op og spalte ned om, at kendisparret slet ikke var i Danmark. Der var bare en særlig grund til, at man lod, som om man var hjemme, forklarer Philine.

»Jeg lader, som om vi var hjemme. Det gør jeg på alle vores ferier, indtil vi er hjemme. Det gør jeg, fordi vi er bange for indbrud.«

Tyveknægtene fik blandet andet pillet kameraer ned, der overvåger huset.

'Heldigvis' slap parret med, at der 'kun' blev stjålet tasker, punge, et ur og nogle smykker.

Til gengæld forklarer Philine, hvordan indbruddet har gjort hende utryg i sit eget hjem.