En stille tur i skoven med hunden Batman og en frisklavet pasta til Nicklas Bendtner, der gamer på sin computer på herreværelset.

Kendisparret Nicklas Bendtner og Philine Roepstorff har på Instagram givet udseende af, at de lever op til alle sundhedsanbefalinger og passer sig selv i det luksuriøse hjem i Nordsjælland, men lørdag kom katten ud af sækken.

Her kunne den klubløse fodboldspiller fortælle, at han er en af dem, der er fanget i Dubai, efter de danske myndigheder senest lukkede for alle flyvninger fra ørkenstaten.

I dagene forinden var det ellers lutter danske omgivelser, man faldt over på de to kendissers profiler, men parret har altså befundet sig cirka 7.000 kilometer væk i solskinsparadiset Dubai, hvor der er alt andet end coronanedlukning.

Nicklas Bendtner kunne på sin Instagram-profil lørdag fortælle, at han har været i Dubai siden 4. januar.
Nicklas Bendtner kunne på sin Instagram-profil lørdag fortælle, at han har været i Dubai siden 4. januar. Foto: Liselotte Sabroe
Vis mere

33-årige Nicklas Bendtner kalder det selv en 'arbejdsrelateret tur', men det er ikke, fordi han og Philine Roepstorff har spenderet al deres tid på forretningsmøder.

B.T. har således set nu slettet billedmateriale fra to uafhængige Instagram-profiler, der tydeligt viser, at Nicklas Bendtner og Philine Roepstorff har festet på luksusrestauranten Verde Dubai.

Alt imens de på Instagram foregav, at de befandt sig på dansk jord.

Videoerne er fra onsdag aften, hvor en tilbagevendende middagsfest under navnet 'Decadence' forvandler lokalerne på Four Seasons Resort Dubai til en fransk fest med høj musik, kæmpe vodkaflasker og fuld glamour.

Nicklas Bendtner og Philine Roepstorff er fortsat i Dubai.
Nicklas Bendtner og Philine Roepstorff er fortsat i Dubai. Foto: Mads Joakim Rimer Rasmussen
Vis mere

»Decadence bringer Saint-Tropez til Dubai. De ledige pladser til disse aftener er få. Det bedste dinnerparty i Dubai,« lød salgstalen om midtuge-festen på Verde Dubais egen hjemmeside.

På videomaterialet, som B.T. er i besiddelse af, figurerer både Philine Roepstorff og Nicklas Bendtner omgivet af festglade mennesker, gourmetmad og store vodkaflasker – alt sammen badet i neonlys og høje basrytmer.

Det er ikke ulovligt at rejse til Dubai – eller udlandet – men sandkassen i Forenede Arabiske Emirater er ligesom resten af verden farvet alarmrød på Udenrigsministeriets rejseanbefalinger.

Senest er det også kommet frem, at hele 33 danskere, der har været i Dubai, har vist sig at være smittet med coronavirus, selv om de fik et negativt testsvar inden hjemrejse til Danmark.

Det har skabt frygt for flere tilfælde af den sydafrikanske coronavariant, som Statens Serum Institut i forrige uge kunne registrere det første tilfælde af hos en person, der netop havde været i Dubai.

Også Mette Frederiksen har tidligere kritiseret de solhungrende danskere, der trodser alle anbefalinger.

Det gjorde hun, efter det i begyndelsen af året kom frem, at flere sportsstjerner som Michael Maze, Mikkel Kessler og altså Nicklas Bendtner hygger sig i Dubai, mens danskerne isolerer sig derhjemme.

»Jeg tror, jeg skal pålægge mig selv lidt restriktioner, inden jeg udtaler mig om det. Der er en grund til, at verden er gået i rød. Der er en grund til, at vi over for alle inklusive dansk erhvervsliv, som vi lever af i dette land, virkelig anmoder om, at vi ikke rejser ud.«

»Det er virkeligt vigtigt, at alle lytter til det. Man risikerer at tage mutationer med til Danmark. Det kan underminere vores epidemikontrol og dermed smitte andre og det, der er værre,« sagde Mette Frederiksen tirsdag.

Det var den verdenskendte bokser Joe Calzaghe, der for to uger siden lagde et billede på Instagram, hvor han blandt andre var omgivet af Mikkel Kessler, Michael Maze og Nicklas Bendtner.

Indtil lørdag gav fodboldstjernen og fruen, Philine, så det indtryk, at de var tilbage i villaen i Hørsholm, men det har altså været et røgslør.

B.T. har gennem flere dage spurgt parret, hvorfor de har forsøgt at få det til at fremstå, som om de befandt sig i Danmark. Vi vil også gerne vide, hvordan parret forholder sig til den kritik, Mette Frederiksen tidligere på uge sendte afsted.

Men Nicklas Bendtner og Philine Roepstorff er ikke vendt tilbage. I stedet blev de videoer, som parret figurerer på, slettet efter B.T.s henvendelse.

For at minimere risikoen for coronamutationer i Danmark har regeringen besluttet at fraråde rejser til hele verden foreløbig til og med 7. februar.