FC København befinder sig lige nu i den største krise i 20 år.

Sådan lyder konklusionen i denne uges udgave af Fodbold FM.

Fyringen af Ståle Solbakken har efterladt FCK i et kæmpe tomrum på den sportslige front, og det bekymrer tv-kommentator Morten Glinvad, der er en del af panelet.

»På FCK's vegne – i forhold til hele klubbens strategi og struktur – der er jeg mere bekymret, end jeg har været, siden Roy Hodgson blev ansat i 2000. For hvem i alverden er det, der tegner retningen for den her klub? Det ser meget, meget skrøbeligt ud, det der foregår uden for banen,« siger Morten Glinvad og fortsætter:

Foto: Lars Møller
Vis mere

»En ting er, at de selv har skilt sig af med Ståle Solbakken. De har også mistet Johan Lange, det var måske den næstvigtigste mand i forhold til det sportslige setup. De mistede også – det var der måske ikke så mange, der lagde mærke til – Kenneth Weber, som var head of coaching, som er blevet ungdomslandstræner.«

»Det er jo en åreladning af dem, der har fyldt noget rent sportsligt i FCK, og man kan i hvert fald ikke sige, at de, der nu skal tegne butikken, trådte overbevisende i karakter i går,« siger Morten Glinvad med henvisning til det meget omtalte interview med William Kvist.

Ud over Morten Glinvad består denne uges panel af Ken Ilsø og Erik Larsen – og de ser også med dystre øjne på det, der foregår i FCK.

Fodbold FM er B.T.s podcast om fodbold – og kun fodbold. Her debatterer aktører fra fodboldverdenen de vigtigste begivenheder og emner fra ind- og udland. I denne uge er der blandt andet fokus på FCK's krise, AGF's guldchancer og fodboldspilleres manglende evne til at opføre sig ordentligt.