Først guidede hun seerne gennem sportens aktuelle nyhedshistorier. Så blev hun vært på 'TV Avisen'. Nu skal hun også være vært på 'Aftenshowet'.

I hvert fald for en stund. Josefine Høgh har allerede gjort sin debut på programmet og vil være at finde som vært de kommende måneder, mens en af de normale værter, Mark Stokholm, ikke er tilgængelig:

»Jeg hjælper til de næste par måneder, mens Mark Stokholm er på sabbat. Jeg beholder stadig mine forpligtelser på 'TV Avisen' og DR Sporten sideløbende,« siger hun til B.T.

Hun bliver altså ikke fast vært, da hun fortsat skal guide danskerne gennem nyhedsstrømmen på de klassiske nyhedsprogrammer.

'Aftenshowet' hiver også op i aktuelle emner på nyhedsdagordenen, men er et anderledes format, da daglige gæster debatterer emnerne i et talkshow-lignende program. Men selv om formatet er anderledes, afviger det alligevel ikke super meget fra det, hun ellers beskæftiger sig med:

»Det er super fedt. Det er stadig journalistisk arbejde, så det er i tråd med det, jeg normalt laver,« siger Høgh.

Hun ser frem til nye udfordringer:

»Det er et andet format sammen med en ny redaktion, så det bliver en fed udfordring, og jeg er glad for at få det på min portefølje.«

De to tv-værter fra TV 2 og DR Lasse Sjørslev og Josefine Høgh blev lørdag 28. december 2019 gift i Sankt Laurentii Kirke i Kerteminde på Fyn. Her ses de sammen med Josefines far, Lars Høgh, der har spillet fodbold på eliteplan.
De to tv-værter fra TV 2 og DR Lasse Sjørslev og Josefine Høgh blev lørdag 28. december 2019 gift i Sankt Laurentii Kirke i Kerteminde på Fyn. Her ses de sammen med Josefines far, Lars Høgh, der har spillet fodbold på eliteplan. Foto: Bax Lindhardt
Vis mere

Josefine Høgh danner i privaten par med Lasse Sjørslev, der er tv-vært på TV 2. De fandt sammen for snart to år siden og blev i slutningen af 2019 gift.

Josefine Høgh har tidligere spillet fodbold på eliteplan. Hun har blandt andet spillet for Fortuna Hjørring og kan skrive både Champions League-kampe og landskampe på cv'et.

Hun har dog de seneste år arbejdet i mediebranchen. Ud over DR-arbejdet har hun været freelancereporter på Discovery.