TV3 Sports ekspert Stig Tøfting revsede FCK's midlertidige sportslige leder, William Kvist, i studiet forud for kampen mod AaB.

Her blev William Kvist foreholdt flere spørgsmål omkring fyringen af Ståle Solbakken.

Kvist, der har været med til at træffe beslutningen om farvellet til Solbakken, var ikke lige begejstret for alle spørgsmålene, og det noterede Tøfting sig efterfølgende i studiet.

Se episoden øverst i artiklen.

»En noget aggressiv fremtoning i forhold til de spørgsmål. Angreb er det bedste forsvar,« starter Tøfting med at konstatere om interviewet med Kvist.

»Det er ganske legale og fair spørgsmål, vi kommer med. Han starter med at sige 'har du ikke selv set fodbold i 2020?' Altså, hvad fanden... Undskyld, jeg bruger det ord. Men hvad fanden er det for noget at komme med?« spørger Tøfting, der ikke har meget tilovers, når det kommer til Kvists attitude.

»Hvad er det for noget 'disrespect' af det arbejde, Ståle Solbakken har lagt ind i klubben? Det er da rent til grin. Og bare hans attitude... Han står og drikker kaffe midt i det hele, altså. Det kan godt være, at Ståle Solbakken har smidt mikrofonerne flere gange, som jeg også har været efter ham med, men jeg synes, det er en mærkelig måde at optræde på.«

»Det var i min verden lidt til grin,« slutter Tøfting.

Kvist er en af dem, der skal være med til at finde afløseren for Solbakken. I øjeblikket er det U19-træner Hjalte Bo Nørregaard, der styrer tropperne.