Alt åndede torsdag eftermiddag fred og ro i den svenske VM-lejr, hvor solen stod højt på himlen over Båstad. Indtil John Guidetti lå i græsset.

I slutningen af dagens træning satte anfører Andreas Granqvist nemlig en usædvanlig hård tackling ind på sin holdkammerat, der straks vred sig i smerte.

Det skriver Aftonbladet, som har lagt en video op af episoden. Du kan se klippet her.

»Hvad fanden, hvorfor skal han tackle der?« råbte La Liga-angriberen frustreret, mens han tog sig til anklen.

Sverige er i pulje med Sydkorea, Mexico og Tyskland ved VM i Rusland.
Sverige er i pulje med Sydkorea, Mexico og Tyskland ved VM i Rusland. Foto: MIGUEL MEDINA
Vis mere

26-årige Guidetti, der tidligere har spillet sammen med Pione Sisto og Daniel Wass i Celta Vigo, forlod herefter banen – humpende og med hjælp. Og Granqvist erkendte da også, at tacklingen ikke var helt god.

»Man vil vinde for enhver pris, men min tackling var skidt. Det er sådan noget, der sker til træning. Der er meget nærkampsspil fem mod fem,« sagde anføreren, der understregede, at de har clearet luften.

Da Guidetti et par timer senere forlod spillerhotellet, var det dog tydeligt, at han stadig var i smerter, men han havde ikke meget at sige om fodens tilstand.

»Vi får se. Det er for tidligt at sige,« sagde Guidetti til Aftonbladet.

Ifølge den svenske landsholdslæge Anders Valentin er der tale om et slag, og man er derfor optimistisk på angriberens vegne. Det er dog uvist, hvornår den store svensker er kampklar igen.

Sverige møder lørdag Danmark i en testkamp i Stockholm, og den 18. juni spiller svenskerne deres første kamp ved VM mod Sydkorea.

Andre læser også