Faldet i unåde hos træneren, i dårlig form og ude af landsholdet.

Pione Sistos 2021 har været alt andet en prangende, hvilket kulminerede i weekendens Superliga-runde.

Her var han smidt ud af FC Midtjyllands trup, da han ifølge B.T.s oplysninger var gået i rette med træner Brian Priske på et taktikmøde.

Panelet i denne uges udgave af 'Fodbold FM' er alt andet end imponeret over Pione Sisto, som vendte hjem til FCM i efteråret under stor ståhej som en af Superligaens største og dyreste stjerner nogensinde.

Foto: Henning Bagger
Vis mere

»Det var nu, han skulle hjem til Danmark og de trygge rammer i Midtjylland, hvor han skulle finde sig selv igen og spille noget god fodbold. Men nu snakker vi igen om personen Pione i stedet for fodboldspilleren Sisto. Det er bare ærgerligt,« sukker B.T.s fodboldredaktør, Michel Wikkelsø Davidsen, i B.T.s fodboldpodcast.

»Når det lige præcis er Pione Sisto, som igen havner i problemer, så er det ikke lige det, man har lyst til at høre om. Vi ved, hvad han har vist på den helt store scene, så man havde håbet, at det ville være lykken for ham at komme hjem til FCM. Der var glimt af det i efteråret, men nu er han i problemer igen. Det er en skidt historie,« siger fodboldjournalist Morten Glinvad.

Pione Sisto have en omtumlet sidste tid i spanske Celta Vigo, inden han skiftede til FC Midtjylland i oktober i et meget omtalt klubskifte, hvor også FC København havde været inde i billedet til det sidste.

»Han kan så mange ting, og han kom med på landsholdet igen i efteråret, da han startede godt i FC Midtjylland. Men jeg tror ikke, han kommer på landsholdet igen i dette forår frem mod EM,« siger Michel Wikkelsø Davidsen, hvilket Glinvad er enig i.

»Niveauet er der ikke lige nu. Han kommer næppe med til EM.«

Hør mere om Pione Sisto og flere andre aktuelle emner i denne uges udgave af 'Fodbold FM'. For eksempel, hvem der var heltene og skurkene i Superligaens grundspil, og hvordan dommen lyder over den nye landsholdsdragt.

'Fodbold FM' er B.T.s podcast om fodbold – og kun fodbold. Her debatterer aktører fra fodboldverdenen de vigtigste begivenheder og emner fra ind- og udland. Vært er Steffen Gronemann. Følg 'Fodbold FM' på Facebook og på Twitter.