Lyt til artiklen

Danmarks bedste transferpodcast går live på bt.dk!

Hver onsdag dykker podcasten 'Transfervinduet' ned i det allerbedste ved fodboldens verden – nemlig transfers og alt hvad dertil hører af rygter og masser af transfersladder!

Og nu gør den det hele live fra B.T.s studie i København.

Det betyder, at du nu både kan lytte og se, når podcastens transferglade trio – Lasse Vøge, Michel Wikkelsø Davidsen og Steffen Gronemann – tager B.T.s lyttere med ind i studiet, når de folder sig ud i deres helt eget transferunivers, hvor den kække og gode stemning altid er på dagsordenen.

Podcasten Transfervinduet går live 31. marts og sender hver onsdag klokken 13 direkte på bt.dk.
Podcasten Transfervinduet går live 31. marts og sender hver onsdag klokken 13 direkte på bt.dk. Foto: Bax Lindhardt BAX
Vis mere

I Transfervinduet deler de tre B.T.-journalister ud af alt det bedste transfersladder, rygter og handler i både Superligaen og i de udenlandske ligaer, hvor danske fodboldspillere slår deres folder.

Nu kan alle lyttere af Transfervinduet altså glæde sig til at blive en endnu større del af transferfællesskabet, hvor også det særlige lyttersegment #andellerej på Twitter fodrer podcasttrioen med masser af spørgsmål og transferrygter hver uge.

Så hvis du endnu ikke er fast lytter af Transfervinduet, kan du glæde dig til at blive en del af det kulørte transferunivers med B.T.s skarpeste og sjoveste transferstemmer.

Podcasten udkommer hver onsdag, og fra 31. marts sendes den også live på bt.dk og Facebook klokken 13.00. Lyt  - eller se - med!