Lyt til artiklen

»Jeg synes personligt, at TV 2 Charlie havde kunnet gøre det bedre.«

Sådan lød det fra paneldeltager Anna Thygesen i fredagens afsnit af 'Det, vi taler om', da snakken faldt på Zulu Comedy Galla.

I år var det komiker Nikolaj Stokholm, der skulle gå i Sofie Lindes fodspor, efter hun som vært ved sidste års show fik sat gang i en helt ny MeToo-bølge.

»Han siger jo selv i pressemeddelelsen: 'Jeg skal underholde og få folk til at glemme' – det er jo sådan noget, man laver på Charlie. Er det pandemien, eller er det Sofie Linde, man skal glemme?« undres hun.

Nikolaj Stokholm i den omtalte sketch.
Nikolaj Stokholm i den omtalte sketch.
Vis mere

De øvrige gæster i panelet var da heller ikke synderligt imponerede over showet, der blev stablet på benene.

Chefredaktør på Se og Hør Niels Pinborg fortæller, at de journalister, han havde i felten, kom hjem og var »rystede over niveauet«, mens Anna Thygesen også beskriver det, der jo skulle have været en comedy-fest, som kedeligt.

Undervejs i gallashowet fremfører Nikolaj Stokholm – der i øvrigt vandt prisen som årets komiker – en sketch, hvor han står i en læderjakke med mere end ti gummipenisser monteret. En idé, han i showet præsenterer som »meget original«.

»Det, som skulle være så originalt og vildt provokerende – det viser sig så, at så originalt var det alligevel ikke. Det er simpelthen bare tyvstjålet fra en australsk komiker fra hans show,« forklarer tv-producent og panelgæst Thomas Heurlin.

»Det er jo ikke engang bare inspireret, det er fucking en til en,« påpeger vært Ditte Okman.

Det er den australske komiker Sam Simmons, ideen er snuppet fra. Han lavede selvsamme sketch i 2020.

»Hvis man er årets komiker, og man ikke engang kan finde ud af at lave noget originalt, hvad fanden kan man så?« fortsætter hun.