Kåre Quist og ekskonen Tine Røgind har fået solgt den villa, de satte til salg efter at have annonceret deres skilsmisse. 

Det bekræfter Kåre Quist overfor B.T.

»Huset er solgt til prisen. Det er vi glade og taknemlige for,« lyder det kort.

Det er den tv-kendte mægler Lars Elbæks firma, Elbæk Liebhavermægler, der har stået for salget, og det er da også på denne hjemmeside, at villaen nu står som solgt.

Men selvom eksparrets tidligere hjem er blevet 'solgt til prisen', så er de 227 kvadratmeter i Vedbæk dog ikke gået til den pris, Kåre Quist og ekskonen i første omgang havde sat den til. 

Parret ønskede 15 millioner kroner i april, men satte boligen ned med to millioner kroner i august. 

Det var på Instagram, at tv-værten bekendtgjorde skilsmissen fra Tine Røgind i september sidste år.

»Nogle gange slår livet et gevaldigt sving. Efter 12 år sammen er Tine og jeg gået hvert til sit. Eller rettere. Vi er gået fra at være gift, til nu at være hinandens bedste venner,« skrev han. 

Parret har sammen sønnen Carl. 

Siden bruddet har Kåre Quist været kædet sammen med den tidligere realitydeltager Christina Odorico, der bekræftede deres kærlige forhold på Instagram med et billede, hvor de to kysser hinanden. 

Efter et større drama, deler parret nu selv deres kærlighed på de sociale medier.
Efter et større drama, deler parret nu selv deres kærlighed på de sociale medier. Foto: Instagram
Vis mere

Til billedet har tv-værten da også kommenteret, at han er en 'meget heldig mand'.

Det nye par trak overskrifter efter, at Se og Hør bragte billeder af dem sammen fra Gilleleje Badehotel. 

Tv-værten var nemlig ikke tilfreds med billederne og langede ud efter ugebladet, han mente havde handlet grænseoverskridende og overvågende.

I et opslag på Facebook, der nu er blevet slettet, skrev Kåre Quist endda, at Se og Hørs metoder var direkte 'ulovlige', ligesom han 'overvejede' at hive sladderbladdet i retten.

For billederne af de to turdelduer blev taget, uden de vidste det - og bragt på trods af store indsigelser fra værten.

»Jeg bad Se & Hør om at respektere, at der er tale om en privat middag på privat grund, men fik beskeden, at de ville køre historien uanset, hvad jeg sagde,« udtalte Kåre Quist til B.T. i den forbindelse.

Chefredaktøren på Se og Hør, Niels Pinborg, har dog fastholdt, at ugebladet havde handlet helt efter bogen – og var tværtimod overrasket over Kåre Quists kritik, da tv-værten ifølge ham »i den grad havde været med til at forme artiklen, så den passede ham bedst muligt«.