Vært på TV-Avisen Kåre Quist langer nu kraftigt ud efter Se & Hør og deres metoder.

»Vi har gode kilder,« lyder modsvaret fra ugebladets chefredaktør Niels Pinborg til B.T.

For onsdag kan ugebladet bringe en række billeder af tv-værten i selskab med den tidligere 'For lækker til love'-deltager Christina Odorico under overskriften, at Kåre Quist dater en ny realitystjerne. 

'Jeg blev ringet op af Se & Hør og fik beskeden, at de var kommet i besiddelse af fotos,' forklarer Kåre Quist i en sms til B.T. 

'Jeg bad Se & Hør om at respektere, at der er tale om en privat middag på privat grund, men fik beskeden, at de ville køre historien uanset, hvad jeg sagde.'

Kåre Quist har desuden skrevet et længere opslag på Instagram, hvor han kritiserer ugebladet. 

Men Se & Hørs chefredaktør Niels Pinborg afviser at skulle have vredet armen om på Kåre Quist for at kunne skrive historien – tværtimod er han overrasket over kritikken, der nu kommer fra tv-værten.

Dog bekræfter han Kåre Quists udlægning af, at billederne er taget uden hans og Christina Odoricos vidende.

Hvorfor er det relevant at tage de her billeder af Kåre og Christina og bringe dem i jeres ugeblad?

»Vi skriver om kendte menneskers privatliv, og vi har haft en fin dialog med Kåre forud for publiceringen af den her artikel, hvor han i den grad har været med til at forme artiklen, så den passede ham bedst muligt.«

Hvad tænker du så om den kritik, der kommer fra ham nu?

»Den tænker jeg ikke så meget om. Den må lidt stå for Kåres egen regning,« forklarer Se & Hør-chefredaktør Niels Pinborg.

»Men jeg er en lille smule overrasket over, at den kommer, når jeg tænker på, hvad det er for en dialog, vi har haft med ham denne her gang og tidligere.« 

For Niels Pinborg understreger, at han var forvisset om, at ugebladet og tv-værten havde 'et godt forhold'.

Men Kåre Quist fastholder sin modstand mod Se & Hørs metoder som paparrazibilleder, der for ham vækker mindelser til dengang ugebladet 'overvågede mit kreditkort' – som gik ud over en lang rækker kendisser, hvilket Se & Hør siden har erkendt og er blevet dømt for.

Chefredaktør på Se&Hør Niels Pinborg mener ikke, at de har gjort noget galt og understreger, at der har været dialog med Kåre Quist inden udgivelsen af historien. 
Chefredaktør på Se&Hør Niels Pinborg mener ikke, at de har gjort noget galt og understreger, at der har været dialog med Kåre Quist inden udgivelsen af historien.  Foto: Thomas Sjørup/Ritzau Scanpix
Vis mere

Tv-værten understreger, at 'ingen skal have ondt af' ham. For han 'kan grine af' situationen med de nye billeder af ham og Christina Odorico.

'Hvis man skal have en fotograf liggende i en busk med telelinse og tage billeder på privat grund kræver det, at der er tale om meget væsentlige, samfundsrelevante oplysninger,' skriver Kåre Quist en sms.

'Jeg er smigret over, at min deltagelse i et privat middagsselskab rangerer helt deroppe. Jeg er dog ikke sikker på at den holder i byretten.'

Dater Kåre Quist så en ny realitystjerne?

I Se & Hør bliver det i tillæg til billederne beskrevet, at Kåre Quist og Christina Odorico dater.

Men i artiklen forklarer Kåre Quist blot, at den tidligere realitystjerne – og nuværende dagplejemor og personlige træner – er 'det bedste selskab, man kan tænke sig'.

Heller ikke overfor B.T. har hverken Kåre Quist eller Christina Odorico ønsket at bekræfte, at de dater.

'Hvilken relation jeg har eller ikke har til Christina er privat. Alligevel kører møllen jo igen,' lyder det fra Kåre Quist, der også understreger, at Christina Odorico ikke længere er realitydeltager.

Christina Odorico har ikke ønsket at kommentere historien om hende og Kåre Quist.
Christina Odorico har ikke ønsket at kommentere historien om hende og Kåre Quist. Foto: Bo Nymann/Her Og Nu/Ritzau Scanpix
Vis mere

Men Niels Pinborg fastholder altså, at Se & Hør har dækning for, at Kåre Quist og Christina Odorico dater.

Hvordan ved I, at de dater?

»Vi har gode kilder,« siger Niels Pinborg og afviser at uddybe yderligere.

De gode kilder. De er ikke Kåre selv?

»Jeg kan ikke svare på det.«

Kåre Quist vil dog gerne afvise, at han selv skulle have tippet Se & Hør om sit forhold med Christina Odorico eller deres tur på badehotel.

'Det komiske er, at der har ligget en mand i en busk med en telelinse, det ubehagelige er, at man går og tænker over, hvem der har tippet bladet,' skriver Kåre Quist.

Christina Odorico har ikke ønsket at kommentere sagen overfor B.T.