Kun få timer efter at have krydset målstregen ved Lombardiet Rundt tonede cykelstjernen pludselig frem på skærmen.

Den colombianske cykelstjerne Nairo Quintana stod på scenen i tv-showet og dansede og sang, mens han var klædt ud som en kamæleon.

Nairo Quintana blev afsløret i den colombianske version af 'The Masked Singer,' hvor kendte er forklædt i kostumer, mens de optræder foran andre kendte, der skal gætte, hvem der er bag forklædningen. Det skriver Cycling News.

Og der var en god grund til, at Nairo Quintana kunne optræde i programmet med megahittet 'Rhythm of the Night' af Corona blot få timer efter, at han var kørt over målstregen som nummer 11 i Lombardiet Rundt i Italien.

Nairo Quintana havde smidt cykeltøjet og klædt sig ud som en kamæleon i tv-showet.
Nairo Quintana havde smidt cykeltøjet og klædt sig ud som en kamæleon i tv-showet. Foto: GUILLAUME HORCAJUELO
Vis mere

Showet er nemlig indspillet på forhånd, og derfor kunne cykelstjernen både optræde på de italienske veje og på den colombianske scene på samme tid.

Ifølge den colombianske tv-station Canal RCN, der sender showet, blev kendispanelet meget chokeret over, at Nairo Quintana gemte sig bag kamæleonmasken. Han er nemlig et kæmpestort navn i hjemlandet, da han var den første colombianer til at vinde Giro d'Italia, og han har efter sejren inspireret en masse unge colombianske talenter til at bryde frem i cykelsporten.

Nairo Quintana sagde selv efter showet, at han under masken svedte mere, end han gør på cyklen under et løb.

Hans overraskende optræden er gået viralt efter hans reggaeton-version af 'Rhythm of the Night.' Men samme popularitet har han ikke haft inden for cykelsporten i denne sæson, hvor de gode præstationer har været udeladt det meste af denne sæson.

En 11.-plads i Lombardiet Rundt var godkendt for Nairo Quintana i et løb, der runder sæsonen af for colombianeren.