Jan Ullrich smiler igen.

Den tidligere Tour de France-vinder har i de seneste dage været igennem en gigantisk nedtur - i al offentlighed - med anholdelse og afsløringer af stort stof- og alkoholmisbrug, men nu er tyskerens humør vendt på hovedet.

»Jeg havde glædestårer i øjnene. Jeg har det rigtigt godt lige nu,« siger Jan Ullrich til Bild.

Grunden? Han fik tirsdag mulighed for at tale med sine tre sønner. Dem har han ellers ikke set eller talt med siden påske, fordi hustruen Sara i slutningen af 2017 forlod ham og flyttede tilbage til Tyskland med børnene.

»Vi talte sammen i en halv time, og det var meget harmonisk,« fortæller Jan Ullrich.

Alt har ellers været det stik modsatte i den 44-årige tyskers liv i de seneste dage. Fredag blev han anholdt af politiet, da han havde tvunget sig adgang til en fest hos sin nabo uden på Palma på Mallorca, den tyske skuespiller Til Schweiger.

Efter sin anholdelse fredag blev Jan Ullrich (med hvidt klæde om hovedet) lørdag ført i retten.
Efter sin anholdelse fredag blev Jan Ullrich (med hvidt klæde om hovedet) lørdag ført i retten. Foto: LLITERES
Vis mere

Samme Til Schweiger har siden fortalt om, hvor slemt det har stået til med Jan Ullrich. Om et stort indtag af alkohol, om kokainmisbrug.

Allerede i denne uge ser det ud til, at Jan Ullrich skal i behandling. Det kommer sandsynligvis til ske på en klinik i Tyskland. Det vil betyde, at ekshustruen og børnene har mulighed for at komme på besøg.

Og så har de seneste dage også budt på en anden positiv ting for Jan Ullrich. Til Schweiger har trukket anmeldelse og erstatningskrav efter fredagens tumult.

»Det er stort af ham,« siger Jan Ullrich.