Chris Anker Sørensen begraves i denne uge.

Hans enke ønsker, at kun venner og familie deltager, og at pressen dermed ikke har adgang.

Det fortæller hun i en pressemeddelelse fra TV 2.

»I denne uge tager familie og venner afsked med Chris Anker Sørensen, når han begraves fra sin lokale kirke. Familien frabeder sig pressens tilstedeværelse ved begravelsen.«

»Vi håber, at alle vil respektere, at vi som familie har brug for ro og privatliv i denne tid.«

»Men vi mærker støtten og den store kærlighed og medfølelse, der strømmer os i møde. Tak for den,« siger Michelle Moestrup Sørensen i meddelelsen.

Chris Anker Sørensen mistede livet i et tragisk trafikuheld lørdag 18. september forud for VM i cykling, hvor han befandt sig i Belgien i forbindelse med sit job som cykelekspert for TV 2.

Her var han taget ud på en cykeltur for at se ruten an, men han blev undervejs ramt af en varevogn og døde af sine kvæstelser.

Som konsekvens af tragedien tog TV 2-medarbejderne hjem til Danmark for at bearbejde dødsfaldet.

Det betød, at ekspert Rolf Sørensen og vært Rasmus Staghøj i første omgang ikke var med til at dække løbet. Begge vendte dog tilbage søndag til skærmen, da Michael Valgren vandt dansk VM-bronze under landevejsløbet.

»I sidste weekend mistede vi vores gode kollega og ven, Chris Anker Sørensen. Siden da har intet været, som det plejer. Vi skal finde fodfæste igen, og det kommer til at tage tid,« lød det fra en tydeligt berørt Rasmus Staghøj, der sammen med Rolf Sørensen kommenterede løbet søndag.

I weekenden blev Chris Anker Sørensen desuden hyldet i et mindeløb i sin hjemby Hammel.