Mikkel Kessler har igen fået stillet kursen ind mod sit store comeback til boksesporten.

Tidligere på måneden kunne BT afsløre, at den danske bokser var blevet ramt af den frygtede infektionssygdom borrelia efter at være blevet bidt af en skovflåt, men nu har Kessler rejst sig fra sygesengen og er igen begyndte at træne.

Det viser Mikkel Kessler selv i en video på Facebook, hvor han supplerer med ordene:

»Starter min træning igen efter en slem infektion. Føles godt,« lyder det fra den 38-årige bokser.

BT har været i kontakt med Mikkel Kesslers agent, Allan M. Back, der bekræfter, at bokseren mandag har været i træningscenteret.

»De er begyndt at lave nogle test for at se, hvor han er rent formmæssigt, og hvor stor indflydelse borreliaen har haft på formen,« siger Allan M. Back:

»Så melder vi noget ud senere.«

Derfor er der endnu ikke noget nyt om de nærmere comebackplaner.

For lidt over en en måbned siden begyndte Mikkel Kessler at føle sig træt, klage over ondt i musklerne og i det hele taget føle sig syg. Derfor blev boksestjernen undersøgt af flere læger, der dog ikke i første omgang kunne fatslå, hvorfor Kessler følte sig syg og dårlig.

Kilder bekræftede sidenhen over for BT, at man først fandt ud af, at det var borrelia, der hærgede Mikkel Kesslers krop, da han i forløbet blev endnu dårligere og kørt på hospitalet til yderligere undersøgelser. Her viste en rygmarvsprøve årsagen til Kesslers onde og tab af energi. Derfor blev den rette behandling i gangsat.

Mikkel Kessler meldte tilbage i marts ud, at han ville gøre comeback – efter at han ellers havde stoppet karrieren med nederlaget til Carl Froch i 2013.

BT kunne siden fortælle om planerne om en kamp mod den ubesejrede colombianer Roamer Alexis Angulo i november i år.

Med infektionssygdommen vender Mikkel Kessler tidligst tilbage til ringen i marts næste år, lød meldingen i sidste uge, da bokserens bagland meldte ud om problemerne.

Mikkel Kesslers forlovede Lea Hvidt har været bekymret over comebackplanerne. Vis mere

Ved den lejlighed sagde Mikkel Kessler selv:

»Jeg ved ikke, hvornår eller hvor jeg er blevet bidt af en skovflåt, men jeg er bare taknemmelig for, at infektionen blev fanget tidligt og forhåbentlig kommer der ikke nogen langvarige effekter,« sagde Kessler, der også tydeligt var påvirket af hele sagen, men var glad for opbakningen fra sine fans.

»Selvfølgelig er jeg skuffet over at skulle udskyde mit comeback. Jeg vil gerne takke mine fans for deres støtte og tålmodighed. Jeg håber at været klar til at vende tilbage i ringen tidligst næste år, og jeg lover at tilbagebetale for alles støtte med en stor sejr,« sagde Kessler.

Mikkel Kesslers kæreste, Lea Hvidt, har tidligere udtrykt bekymring over comebackplanerne, og hun har i en blog på BT.dk skrevet følgende, efter at borrelia-angrebet blev kendt.

»Jeg har flere gange fortalt, at jeg langt fra bryder mig om den sportsgren, som Mikkel har mestret i størstedelen af sit liv, og derfor kan jeg heller ikke lade være med at tænke på, om dette skal opfattes som et tegn et eller andet sted oppefra.«