Hvad mon fremtiden bringer?

Man ved det ikke, og selvom man har lagt en plan, der kan være nok så realistisk, og man følger den til punkt og prikke, så kan alting vende på et splitsekund eller af et lille bitte kryb, man ikke engang kan se!

Det er jo ikke nogen hemmelighed, at manden, jeg skal giftes med til næste år, Danmarks bedste bokser nogensinde, Mikkel Kessler, er blevet ramt af den frygtelige sygdom borrelia. Kort fortalt er borrelia en infektion der spredes fra en skovflåts bid, og afhængig af flere faktorer kan den give lisvarige mén som nerve og muskelsmerter, lammelser og andre store livsændrende ting, som kronisk koncentrations- og hukommelsesbesvær.

Mikkel har trænet hårdt op til sit comeback det sidste halve år, og hans resultater har som altid overrasket og været over al forventning.  Og ironisk nok bliver han ramt af den skæbne, han og vi som familie nu står sammen med, da han er på træningslejr i Sverige, hvor hans topniveau igen overrasker alle.

Jeg har flere gange fortalt, at jeg langt fra bryder mig om den sportsgren, som Mikkel har mestret i størstedelen af sit liv, og derfor kan jeg heller ikke lade være med at tænke på, om dette skal opfattes som et tegn et eller andet sted oppefra. Uanset hvad, står vi nu med et nyt udgangspunkt, som er langt fra planerne, og som vi sammen skal klare os igennem.

Mikkel har som bekendt meldt sit comeback tidligere på året, og alle sejl har været sat for at nå målet, og derfor er spørgsmålene også mange om lige netop dette! Det er selvfølgelig forståeligt nok, vi er alle klar over, at der står en masse fans og venter og håber, men helt nede på det menneskelige niveau, så er vi blot en hel almindelig familie, hvor vi kun går efter at få vores mand og far ud af en meget kedelig situation og tilbage til præcis den, han var før.

Når man står, som vi gør nu, hvor man helt reelt ikke kender de fremtidige konsekvenser - HVIS der kommer nogen - så er det meget svært at tænke på alle mulige andre ting. Samtidig skal livet heller ikke gå i stå og bestemt heller ikke kun handle om dét! Men det er klart, at når hverdagen har ændret sig, fordi kroppen ikke er, som den plejer, så er det ikke noget, man bare slår ud af hovedet.

Dette tilfælde understreger, for os i hvert fald, at man aldrig ved, hvad morgendagen vil bringe.  Vi er ikke garanteret noget som helst, men det skal ikke tage gejsten fra os alligevel.  Vi er alle indstillet på, at Mikkel skal tilbage til sit gamle jeg og hans planer. Og med et fighterhjerte som en verdensmester synes dette også at være realistisk. MEN vi er ikke garanteret noget! Ikke en eneste ting her i livet! Så alt hvad vi kan lige nu er blot at håbe og ønske!

Lea Hvidt er forfatter til bogen DIY med Lea og indehaver af bloggen Lea Hvidt.