TV 2s fodboldredaktør, Carsten Werge, har med øjeblikkelig virkning valgt at trække sig fra Badminton Danmarks hovedbestyrelse.

Her har han haft rollen som eliteansvarlig.

I en pressemeddelelse fra forbundet lyder det, at Carsten Werge ikke finder det 'foreneligt med sin position som formand for Hvidovre Badminton Club', når han samtidig har jobbet som eliteansvarlig i Badminton Danmark.

Fratrædelsen sker fra dags dato.

Carsten Werge stopper som eliteansvarlig.
Carsten Werge stopper som eliteansvarlig. Foto: Mads Claus Rasmussen
Vis mere

»Jeg er selvfølgelig ked af, at Carsten har valgt at træde ud af hovedbestyrelsen,« siger Badminton Danmarks formand, Tore Vilhelmsen, i meddelelsen og fortsætter:

»Vi har haft et godt og konstruktivt samarbejde, og det er ærgerligt, at vi ikke skal fortsætte det. På den anden side respekterer jeg også Carsten beslutning, og jeg vil gerne takke ham for indsatsen det seneste halvandet år. Nu handler det om for os at finde en ny eliteansvarlig, der har engagementet og kvaliteterne til at drive og udvikle arbejdet videre,« lyder det videre.

Werge har siddet på posten, siden han blev valgt ind i bestyrelsen i september 2020.

Indtil videre vil Tore Vilhelmsen bestride posten, indtil man kan finde en afløser.

Det sker på et repræsentantskabsmøde 11. juni næste år.

I februar stoppede Werge som kommentator hos TV3 Sport efter 23 års ansættelse for at skifte til TV 2, hvor han som fodboldredaktør er ansvarlig for kanalens nye satsning på fodboldrettigheder.

Da han tiltrådte som eliteansvarlig, var det med store ambitioner.

»De fleste siger, at de går ind med ydmyghed. Det gør jeg ikke. Jeg kommer til at gå ind med en helt masse tro på, at jeg kan lave nogle ting om. Men jeg kommer jo ind uden at have nogen dagsorden på forhånd, så jeg skal tale med eliteklubberne, med landstrænerne og spillerne, og når jeg så har været hele vejen rundt, vil jeg lave en prioriteret liste over, hvad der er vigtigst lige nu,« lød det dengang.