Carsten Werge smed bomben om sin exit hos TV3 Sport onsdag morgen, hvor han meddelte, at han forlader jobbet som fodboldkommentator for at blive ny fodboldredaktør hos TV 2.

Et af de mere bemærkelsesværdige jobskifter i den danske mediebranche blev således onsdag offentliggjort ud på eftermiddagen, hvor både TV 2 og TV3  Sport sendte nyheden ud til hele landet.

Carsten Werges beslutning er dog ikke én, man havde set komme hos hans nu tidligere arbejdsgiver TV3 Sport.

Det fortæller sportschef Kim Mikkelsen til B.T.

Carsten Werge stopper hos TV3 Sport og skifter til TV 2. (Foto: Liselotte Sabroe/Ritzau Scanpix)
Carsten Werge stopper hos TV3 Sport og skifter til TV 2. (Foto: Liselotte Sabroe/Ritzau Scanpix) Foto: Liselotte Sabroe
Vis mere

»Det kom som en overraskelse,« siger han og fortæller, at Carsten Werge sagde op onsdag morgen.

Derfor er Kim Mikkelsen heller ikke på stående fod klar til at pege på, hvem kanalens 'nye Werge' bliver i forhold til den fremtidige fodbolddækning, der omfatter rettighederne til at sende kampe fra Superligaen, Champions League og den engelske Premier League.

»Carsten sagde jo op i morges. Siden har vi lavet en pressemeddelelse, og nu er klokken 15. Det er så langt, jeg er i mine planer. Men i øvrigt har vi ti mennesker, der kommenterer fodbold, så vi er ikke på bar bund,« siger Kim Mikkelsen.

Han er dog ked af at miste Carsten Werge, som har tegnet TV3 Sport som kommentator de seneste mange år.

NENT Groups sportschef Kim Mikkelsen ærgrer sig over, at Carsten Werge forlader TV3. (Foto: Liselotte Sabroe/Ritzau Scanpix)
NENT Groups sportschef Kim Mikkelsen ærgrer sig over, at Carsten Werge forlader TV3. (Foto: Liselotte Sabroe/Ritzau Scanpix) Foto: Liselotte Sabroe
Vis mere

»Det er jeg ærgerlig over. Jeg synes, at Carsten – både historisk og aktuelt –  er den bedste fodboldkommentator-stemme i Danmark. Så det er vi kede af, det er helt åbenlyst,« fortæller Kim Mikkelsen.

Selv siger Carsten Werge om sin opsigelse og nye job følgende i en pressemeddelelse fra TV 2:

»Det er en ære at få lov til at være med til at tegne fodboldbutikken hos TV 2. Jeg ved, hvad stationen står for, og når man kigger på TV 2s opkøb af en række spændende fodboldrettigheder, herunder retten til at vise Danmarks landskampe, har jeg simpelthen kæmpe lyst til at være en del af stationens talentfulde og ambitiøse fodboldhold,« siger 61-årige Carsten Werge selvom sin beslutning.