Hans-Kristian Vittinghus er stadig skuffet.

Den danske stjerne havde set frem til VM for hold i badminton. En turnering, der i år blev afviklet i Danmark.

Han fik også chancen på den store scene, men i sidste ende blev det til et skuffende dansk nederlag. Og det sidder stadig i den danske profil, der onsdag spiller første kamp ved Denmark Open.

»Det kan være, det lyder overdrevet, men jeg sammenligner det lidt med OL-blues. Det har fyldt meget i lang tid, så det føles lidt, som om du falder ned i et stort hul efterfølgende. Hvad så nu?« siger Vittinghus, der stadig bliver berørt over skuffelsen, i et interview med DR Sporten.

Foto: Christophe Petit Tesson
Vis mere

For mens Denmark Open er en trofast genganger, bliver det nok ikke muligt at spille VM for hold på hjemmebane, inden han stopper sin karriere.

Hans-Kristian Vittinghus fortæller, at havde det været en hvilken som helst anden turnering, der lå efter VM – eller Thomas Cup, som det også kaldes – så havde han sagt nej tak, for han savner sin familie og har brug for lige at tage en puster og 'finde motivationen igen', fortæller han.

Det var Indonesien, der satte en stopper for de store danske drømme i semifinalen ved Thomas Cup. Det var Hans-Kristian Vittinghus, der skulle have spillet den afgørende og femte kamp, hvis Danmark havde vundet kamp fire. Men det lykkedes ikke, og dermed blev de danske gulddrømme slukket.

Hans-Kristian Vittinghus skal onsdag aften spille mod verdensranglistens nummer 35, Daren Liew.