Man ser ofte, at stjerner bliver i deres sportsgren, når karrieren er slut.

Sådan var det dog ikke for Camilla Martin, der trak sig fra badminton, da ketsjeren blev lagt på hylden.

»Jeg havde brug for en pause. Jeg var træt af at tale om de samme ting. Jeg var træt af mig selv i historien om Camilla Martin, jeg startede med at spille, da jeg var seks år,« fortæller Camilla Martin i et interview med det internationale forbund BFW og fortsætter:

»Og jeg mødte min mand, der arbejder med IT. Så jeg havde virkelig brug for lidt tid væk. Men jeg har fulgt med lige siden. Jeg ville ikke tilbage som træner. Jeg tænkte, det var godt for mig at lave noget andet,« siger Camilla Martin.

Hun stoppede karrieren i 2004, og siden startede hun i tv-branchen. Hun var i mange år vært på det kendte TV3-program 'Onside', inden hun i denne sæson skiftede til TV 2 Sport.

Her er hun tilbage på badmintonbanen som reporter, og det bringer selvfølgelig minderne frem, fortæller hun. Alligevel tænker hun af og til, hun ikke kunne gøre det igen.

»Jeg sidder nogle gange i stolen og tænker: 'Hvordan gjorde jeg?'. For det er så hårdt, og i dag med de sociale medier … med sociale medier er det så meget hårdere at være en god spiller. Hvis du ikke leverer eller vinder, bliver der med det samme talt om, hvordan du klarede det, hvordan du ser ud … Jeg er glad for, jeg sidder i stolen og kan kigge på de andre,« siger Camilla Martin.

Den tidligere badmintonstjerne har før fortalt i et interview med B.T., at hun i sin aktive karriere ofte blev mødt af journalister, hvor hun ofte vidste, de havde ret, når de kritiserede hendes spil på banen. Det var én ting, men at der ikke var sociale medier dengang, er hun lykkelig for, da tonen er alt for hård.

»Jeg havde ikke overlevet i det. Jeg ville have givet mig i kast med dem alle sammen, flippet ud, skældt og smældet. Det tager bare tid og energi fra det, man laver. Jeg håber virkelig, folk stille og roligt begynder at tage afstand fra det. Det er også derfor, jeg af og til skriver et tweet om det. Vi må hjælpe hinanden til at komme det til livs,« sagde hun.

Andre læser også