Nok er der langt til Australien, men ikke så langt, at der ikke kan findes støtte fra Danmark.

Det viste Grev Nikolai og kæresten Benedikte Thoustrup, der var blandt de danskere, der støttede kvindelandsholdet under VM-1/8-finalen i Sydney, der desværre blev tabt 2-0.

Det afslørede den tidligere prins selv på Instagram, men nu viser det sig, at han og kæresten også var en tur i omklædningsrummet for at give et skulderklap til landsholdet, der spillede deres bedste kamp, men måtte se sig slået af værterne fra Australien.

»Tak for besøget, H.E. Grev Nikolai,« lyder det til billedet, hvor spillerne endda har fundet små smil frem trods resultatet.

Hvis Grev Nikolai og Thoustrup Benediktes landsholdstrøjer stemmer overens med kvindelandsholdets, så bærer de henholdsvis Rikke Sevecke- og Stine Ballisager-trøjer. 

Parret studerer til daglig på Copenhagen Business School og skal nu fra 1. august til 30. november studere et semester på University of Technology i Sydney.

Det blev bekræftet over for B.T. i slutningen af maj.

Også Kronprinseparret sendte deres støtte til Kvindelandsholdet, og det har trukket overskrifter i Australien, hvor Kronprinsesse Mary jo komemr fra - læs mere her.