Grev Nikolai og hans kæreste Benedikte Thoustrup skifter til august tilværelsen i København ud med varmere himmelstrøg, når de begge flytter til Sydney for at studere.

Det bekræfter presserådgiver Helle von Wildenrath Løvgreen over for B.T.

Både grev Nikolai og Benedikte Thoustrup studerer til daglig på Copenhagen Business School og skal nu fra 1. august til 30. november studere et semester på University of Technology i Sydney.

Benedikte Thoustrup og grev Nikolai.
Benedikte Thoustrup og grev Nikolai.
Vis mere

Helle von Wildenrath Løvgreen oplyser, at parret glæder sig til at opleve Australien.

Valget er faldet på netop det land, fordi grev Nikolai har hørt mange spændende beretninger om landet fra sin far, prins Joachim, som tidligere selv har boet og arbejdet på en farm i Australien.

Det er endnu usikkert, hvor parret skal bo i Sydney, men de leder i øjeblikket efter en lejlighed, oplyser Helle von Wildenrath Løvgreen til B.T.

Prince Nikolai of Denmark, Benedikte Thoustrup Crowded at the Clash de Cartier event at Delight Studio, Stockholm 20220608. Photo: Karin Törnblom / TT / code 2377
Prince Nikolai of Denmark, Benedikte Thoustrup Crowded at the Clash de Cartier event at Delight Studio, Stockholm 20220608. Photo: Karin Törnblom / TT / code 2377 Foto: Karin Törnblom/TT/Ritzau Scanpix
Vis mere

Det er langtfra nyt for parret at skulle både bo og studere sammen. 

23-årige grev Nikolai og jævnaldrende Benedikte Thoustrup mødte hinanden på Herlufsholm, hvor de blev kærester.

Siden startede de begge på Copenhagen Business School og har også begge været på udveksling i Paris i forbindelse med studiet.