Et voldsomt skyderi har fundet sted i et område nær Memphis, Tennessee.

De seneste rapporter beskriver, at mindst 14 personer blevet ramt af skuddene og en person meldes dræbt af sine kvæstelser.

Det skriver flere medier heriblandt FOX13 og CNN.

Skyderiet har fundet sted i og omkring dagligvarebutikken Kroger i byen Collierville og gerningsmanden er angiveligt død efter et selvforskyldt skudsår.

Området uden for Kroger er blevet sikret af de lokale myndigheder, og de forsøger nu at få kunder ud af Kroger i sikkerhed. FBI er angiveligt også på gerningsstedet.

FOX13′s journalist Darrell Greene fortæller, at han har set mindst tre personer liggende på jorden. Deres tilstand er ukendt.

En medarbejder fra Kroger fortæller til CNN, at gerningsmanden kom bagfra og begyndte at skyde.

»Han blev ved med at skyde, skyde, skyde. Han skød en af ​​mine kolleger i hovedet og skød derefter en af ​​kunderne i maven.«

Ifølge lokalpolitiet er flere folk blevet kørt til hospitalet med voldsomme skader. Det præcise omfang af skaderne kendes dog ikke, men det menes at spænde fra mindre skader til livstruende.

Hospitalet Regional One rapporterer, at de har modtaget ni personer fra skyderiet, fire i kritisk tilstand og fem i ikke-kritisk tilstand.

Yderligere forlyder det, at flere medarbejderne og kunder i daglivarebutikken gemte sig i fryserum og afåste lokaler, for at undgå skuddene.

Den nærliggende Collierville High Scholl blev også lukket ned i en kort periode på baggrund af den skræmmende nyhed om skyderi, men er senere hen blevet genåbnet igen.

Derudover har mindst to lægehelikoptere været tilkaldt til stedet.

Politiet arbejder fortsat i området omkring Kroger. De arbejder blandt andet ved det der menes at være gerningsmandens bil og et andet sted hvor man har fundet genstande, der menes at have tilhørt gerningsmanden.