En californisk pige og hendes kæledyr gjorde alt det forkerte, da de forleden fik besøg af en hunbjørn med unger.

Det viser familiens overvågningsfilm, som kan ses herover - og vi kan berolige med det samme: Hverken dyr eller mennesker kommer til skade.

I videoen ser man bjørnene af arten Amerikansk sortbjørn (den brune pels kan snyde) komme gående på en lav mur i familiens have.

Det vil de tre hunde ikke finde sig i, men da bjørne med unger er yderst beskyttende, slår moren til den ene hun i stedet for at flygte, og rammer den på snuden.

Det ser 17-årige Hailey Morinico fra vinduet, og så tager hun en beslutning, som de færreste nok havde haft mod til. Hun ræser gennem haven og skubber hårdt til bjørnemoren.

Derefter flygter hun med hundene.

Og her slutter historien heldigvis. Familien kommer sikkert ind i huset, og bjørnene fortsætter deres eventyr i byen, der hedder Bradbury og ligger lidt nord for Los Angeles.

Selv om bjørne lever i den californiske natur er de et sjældent syn i boligområder. De kan dog blive fristet over evne, når der en gang om ugen bliver stillet skrald ud på villavejene til afhentning, og den liflige duft rammer bjørnenes næsebor på lang afstand, skriver Today.com.

Pigens mor, Citally Morinico, har lagt videoen på Facebook, hvor hun hylder sin 'super-datter', men myndighederne advarer mod at konfrontere bjørne, hvis man kan undgå det.