Den er vild, vildere og vildest. Stranden, hvor de store jetfly nærmest rammer dig, hvis du står i vejen for indflyvningen til lufthavnen.

De hårrejsende oplevelser og nemheden ved at komme til at skyde virkelig spektakulære fotos, har gjort lufthavnen til en af verdens favoritsteder blandt planespotters.

Maho Beach ved Princess Juliana International Airport har imidlertid også en mørkere side. De besøgende advares konstant mod at komme for tæt på de store fly, der er på vej til at lande.

Sidste år mistede en kvinde livet på stranden, efter at være blevet ramt af jetstrømmen fra motorerne.

Men for nogle er chancen for at tage billeder, som du aldrig vil tage igen, simpelthen for fristende. Det skriver det australske news.com.au.

De ukrainske turister, Oleg Kolisnichenko på 36 år og Yuliia Nos på 25, tog jagten på det perfekt foto til det ekstreme.

Deres feriefoto - af mange dømt totalt idioti - viser Yuliia stå på én hånd på hovedet af Oleg, mens et fly lægger an til landing, lige over hovedet på dem.

Douen, som har optrådt sammen i tre år, har indrømmet, at det først bagefter gik op for dem, hvor farligt stuntet egenligt var.

»Stranden er virkelig farlig og på samme tid spændende. En masse mennesker tog billeder med et fly over hovedet på dem, men vi ville gerne lave noget rigtigt koldblodigt,« siger Yuliia Nos fra Kiev i Ukraine.

»Efter et par forsøg lykkedes det os at gøre det, mens et fly landede, men vi troede ikke, at det var så stort og så tæt på os. Det ramte ikke min fod, men jeg mærkede luften fra flyet og mistede balancen. Det var først bagefter, at jeg indså, hvor farligt det egentlig havde været.«

Billederne, der blev taget for en måned siden, er blevet mødt af stor kritik.

En bruger på Instagram skriver: 'Ekstremt dumt. Hvis flyet rammer hendes fod, vil hun faktisk aldrig komme til at gå igen. Hvilket dumt foto.'