»Folkens, det her er en nødsituation!«

Udråbet er ledsaget af en video, hvor man kan se en mand, der under stort postyr i flykabinen klatrer op på vingen af et passagerfly, der er gjort klar til at lette.

Episoden er lagt op på det sociale medie Instagram af en mand om bord på et passagerfly i den nigerianske lufthavn Murtala Muhammed International Airport i byen Lagos.

Hverken situationen eller manden, der har lagt opslaget op, er der noget ordinært ved.

For passageren er 31-årige Otto Orondaam, som er kendt i Nigeria for at stå bag organisationen Slum2School, der arbejder for at sikre undervisning og sundhedshjælp til børn fra fattige kår.

Han skriver i opslaget, at manden har forsinket flyet i 30 minutter, at sikkerhedsfolkene ikke er dukket op, og at 'alle er i panik'.

»Jeg har så mange spørgsmål, jeg gerne vil stille, men lige nu kan jeg ikke engang trække vejret,« skriver Otto Orondaam i opslaget på Instagram.

CNN har kigget på sagen, og de fortæller, at manden, der kan ses klatre på flyvingen, ikke er identificeret endnu, men at han er i politiets varetægt.

Flyet fra Lagos, der ligger i den sydvestlige del af Nigeria, var et indenrigsfly til Port Harcourt i den sydøstlige del af landet.