I videoen foroven kan du se billeder fra Salisbury, hvor den russiske eksspion og hans datter blev fundet bevidstløse på en bænk.

Julia Skripal, der blev forgiftet sammen med sin far i den engelske by Salisbury, er i bedring, skriver et britisk hospital i en pressemeddelelse. Hun er ikke længere kritisk syg.

Kvinden blev 4. marts fundet livløs på en bænk, hvor hun sad sammen med sin far, den tidligere dobbeltspion Sergej Skripal.

De to blev i livstruende tilstand indlagt på et hospital. Der er ingen aktuelle meldinger om Sergej Skripals aktuelle helbred.

På billedet: Betjente og teknikere i Salisbury i England, hvor en russiske eksspion og hans datter blev fundet bevidstløse på en bænk. 
På billedet: Betjente og teknikere i Salisbury i England, hvor en russiske eksspion og hans datter blev fundet bevidstløse på en bænk.  Foto: HENRY NICHOLLS (arkiv).
Vis mere

Efterforskere i Storbritannien nåede i dagene efter hændelsen frem til, at Rusland med "stor sandsynlighed" stod bag et angreb med nervegift på de to familiemedlemmer.

De blev forgiftet med Novichok, der er en militært udviklet nervegift fra Rusland, lød det fra premierminister Theresa May.

Rusland har afvist, at landet står bag et drabsforsøg.

  
   Foto: HENRY NICHOLLS (arkiv).
Vis mere

  
   Foto: ADRIAN DENNIS (arkiv).
Vis mere

/Ritzau/