Et militærfly er styrtet ned søndag i Texas, USA.

Mindst tre huse er ramt, da militærflyet fik problemer og styrtede ned i et boligområde ved Lake Worth i Texas.

Det skriver flere medier heriblandt NBC.

De to personer ombord er begge sårede og bliver behandlet på hospitalet, mens tre beboere pådrog sig mindre skader i forbindelse med flystyrtet.

En af personerne ombord er i kritisk tilstand og blev hastet til Parkland Memorial Hospital i Dallas efter styrtet.

Vidner fortalte til NBC, at der var to personer, der så ud til at have skudt sig ud flyet via katapultsæder, og at en af ​​dem blev alvorligt såret, efter at personen blev viklet ind i elledninger.

»Jeg var i min bil lige på State Highway 199 foran en donutbutik, da piloten landede på elledningerne,« fortæller vidnet Cara Camp til NBC og fortsætter:

»Mens jeg kørte, hørte jeg en høj eksplosion, og vragrester ramte bilen.«

Et andet vidne, der bor i nærheden af stedet, hvor flyet styrtede ned, hastede hen til sine naboer for at hjælpe dem ud af deres hus. Det var ældre damer, der var for bange til at forlade deres hjem, som vidnet fik ud af deres hus.

Flyet styrtede ned i et kvarter omkring en kilometer nord for Naval Air Station i Fort Worth, men det er endnu uklart, hvor flyet har base henne.

Ulykkesstedet er i et område, som militæret har udpeget som værende i en 'potentiel ulykkeszone', som er et område, hvor en ulykke kan opstå, fordi det er i nærheden af indflyvninger og afgang fra basen.

Brandchefen i Lake Worth, Ryan Arthur, har udtalt til det amerikanske medie, at det kunne være endt meget værre, hvis flyet havde ramt direkte ind i et hus, hvilket heldigvis ikke var tilfældet.

Beredskabet på stedet opfordrer borgerne på stedet til at holde sig fra området 'for deres egen sikkerheds skyld'.