»Det er værre end noget fra 'Barnaby'. Det er en absolut tragedie.«

Sådan beskriver en anonym kvinde i avisen The Sun drabet på milliardæren Sir Richard Sutton.

Kvinden er ansat i en del af den nu afdøde rigmands forretningsimperium, og hun er – ligesom resten af Storbritannien – i chok over den måde, en af landets rigeste mænd er kommet af dage.

Den 83-årige forretningsmand, som ud over at være af adelig slægt, har skabt sin formue primært på hoteldrift, blev dødeligt såret, da en mand onsdag trængte ind i hans hjem og stak ham adskillige gange med en kniv.

Sir Richard Lexington Sutton blev erklæret død kort efter, at redningsfolk ankom til godset i Higher Langham i Dorset i det sydvestlige England.

Hans 65-årige kone, Anne Schreiber, blev livsfarligt kvæstet efter overfaldet. Hun blev straks fløjet til hospitalet i helikopter, hvorfra hun meldes i kritisk tilstand.

Derefter gik en sand menneskejagt i gang efter gerningsmanden. Og det gik dramatisk for sig, da en 34-årig mand onsdag aften – få timer efter det blodige overfald – blev anholdt i det vestlige London.

Pågribelsen fandt sted, efter at politiet havde jagtet manden på tværs af fire engelske counties.

Den formodede gerningsmand blev stoppet af bevæbnede betjente, som kørte ind i siden af hans Range Rover, hvorefter et talstærkt opbud af betjente fik manden ud af bilen og pacificerede ham på fortovet.

Anholdelsen skete mere end 100 miles fra den dræbte milliardærs hjem i Dorset.

Ifølge flere britiske medier kendte den mistænkte mand den adelige rigmand og hans hustru.

The Sun mere end antyder endda, at han havde bopæl hos ægteparret.

Manden blev stoppet i Hammersmith-området i den britiske hovedstad og blev bragt til hospitalet, da han også selv var kvæstet.

Hans skader menes dog ikke at være livstruende.

Ifølge Daily Mail var Sir Richard Sutton god for 301 millioner pund.

Han ejer flere hoteller og har store jordbesiddelser og andre forretninger.

Blandt hans mest kendte hoteller er det femstjernede Sheraton Grand på Park Lane i det centrale London og det luksuriøse Athenaeum ved Piccadilly.

Udover sin kone efterlader han sig to børn fra sit første ægteskab og fem børnebørn.