Fire børn er blevet indlagt efter at have spist slikket 'Jelly Sweet', som formentlig har indeholdt cannabis.

Tre af børnenen, en pige på 12, og to drenge på 12 og 13 år, fik en voldsom reaktion efter at have spist 'edibles'. Slik, der smager og ser ud som alt andet slik, men indeholder marihuana.

Det skriver mediet Metro.

Dette skete på Pound Lane I Storbritannien, hvor børnene kastede op i en ukontrolleret grad og faldt ind og ud af bevidsthed.

De tre børn samt en fjerde, som man også mener, havde spist slikket, blev derfor bragt til hospitalet med ambulance, hvor alle fire børn skulle blive natten over til observation.

Man mener, at det uegnede slik til børn blev givet til børnene i den nærliggende park, Court Recreation Ground. Dog har politiet ikke en klar beskrivelse af, hvad slikket helt præcist indeholdte.

Kriminalassistent Lee Marks fra Surrey Police fortæller til Metro, at politiet naturligvis forsøger at forstå, hvad det er for noget slik, og hvor det kom fra.

Dog har politiet en klar førsteprioritering:

»Men vores umiddelbare prioritet er at advare forældrene; og at fortælle børn i området, at de ikke skal lade sig friste til at prøve dem, da de tydeligvis forårsager betydelig skade. Disse typer produkter, der kan markedsføres som "cannabis infunderet" eller "CBD-infunderet", er ulovlige og derfor uregulerede,« siger Lee Marks.