Esbjergs superligamandskab har været uden fast chef på sidelinjen, siden hollandske John Lammers fik sparket midt i september.

Flere navne har været nævnt på rygtebasis. Peter Sørensen, Jens Berthel Askou, Olafur Kristjansson og endda selveste Sven-Göran Eriksson.

Og nu kan B.T.s ugentlige fodboldpodcast, Transfervinduet, løfte sløret for tre nye trænernavne, der spøger på den jyske vestkyst. LYT TIL HELE UDSENDELSEN NEDERST I ARTIKLEN

Et af disse er den tidligere norske landstræner Per-Mathias Høgmo, der i dag er sportslig leder i den norske klub Frederikstad FK.

Foto: John MACDOUGALL
Vis mere

Ifølge podcastens oplysninger har den 59-årige nordmand ikke været til samtale i Esbjerg, men han er blevet tilbudt klubben, og ingen af parterne har endnu takket endegyldigt nej.

Én træner, der HAR ført samtaler med Esbjerg, er Michael Hemmingsen.

Der var indledende snakke om et samarbejde, men det bliver ved snakken, erfarer podcasten.

Derudover skulle den tidligere FC København-assistent Brian Riemer, der i dag er en del af Thomas Franks team i Brentford, også figurere på Esbjergs liste.

Foto: CLAUS FISKER
Vis mere

'Transfervinduet' har været i kontakt med Esbjergs sportschef, Jimmi Nagel, der ikke ønsker at kommentere på podcastens oplysninger.

'Transfervinduet' er B.T.s ugentlige fodboldpodcast, som dyrker de reelle transferer, transferrygterne og ikke mindst al transfer-sladderen.

Fokus er på Superligaen og danskerne i udlandet, og der afsløres masser af detaljer fra de store transferer.

Og hvis du har et saftigt transferrygte, så post det på Twitter eller Facebook med #andellerej, så undersøger panelet sagen, ringer til de relevante og drøfter det i podcasten.