Missionen for Brøndby IF var klar: Saba Lobjanidze skulle købes i Randers FC.

Det glippede dog i sommer på transfervinduets sidste dag, men Brøndby IF har ikke givet op af den grund.

Ifølge B.T.s oplysninger er superliga-storklubben klar til igen at forsøge at lokke Randers FC's georgiske offensiv-profil til Vestegnen til januar.

Og Lobjanidze skulle også være interesseret i et skifte. Det kan man høre i denne uges udgave af B.T.s podcast 'Transfervinduet'.

Randers FC's Saba Lobjanidze i superligakampen mellem Randers FC og AC Horsens på Cepheus Park i Randers, 10. marts 2019.
Randers FC's Saba Lobjanidze i superligakampen mellem Randers FC og AC Horsens på Cepheus Park i Randers, 10. marts 2019. Foto: Henning Bagger
Vis mere

Saba Lobjanidze, som har været en af Randers FC's største offensive profiler i de seneste to år, har kontrakudløb til sommer, hvorfor han formentlig vil kunne hentes til en fornuftig pris i vinterens transfervindue.

Randers FC overvejer dog også at tilbyde den 24-årige georgier en ny kontrakt, så de kan skrue prisen op på deres topscorer i forhold til eventuelle bejlere.

Den østjyske klub havde håbet på at score en pæn millionsum på Lobjanidze i sommer. Her var Brøndby IF også på banen, og ifølge B.T.s oplysninger var en aftale mere eller mindre forhandlet på plads.

I sidste ende – på transfervinduets sidste dag – gik handlen i vasken, da Brøndby IF ikke fik gjort plads i sin trup med et salg af en eller flere marginalspillere.

Foto: Henning Bagger
Vis mere

»Vi græder med det ene øje og griner med det andet. Sportsligt er det jo fint, at vi også har ham i efteråret, men vi ville jo gerne have tjent penge på ham,« sagde Randers FC-sportsdirektør Søren Pedersen ved den lejlighed.

Brøndby IF bød i juli 4,5 millioner kroner på Saba Lobjanidze, da Ebbe Sand var sportsdirektør i klubben. Siden overtog Carsten V. Jensen sportsdirektørposten, men det har ikke dæmpet Brøndby IF's interesse i georgieren.

»Efter jeg er trådt til, har der ikke været givet et officielt bud på Saba Lobjanidze. Det har der før (i starten af juli, da Ebbe Sand var sportsdirektør, red.). Men selvfølgelig er det generelt interessant, når en dygtig spillers kontrakt snart løber ud,« sagde Carsten V. Jensen til B.T. i september.

'Transfervinduet'-podcasten dyrker de reelle transferer, transferrygterne og ikke mindst al transfersladderen. Fokus er på Superligaen og danskerne i udlandet, og der afsløres masser af detaljer fra de store transferer.