Brøndby ville af med ham. Og tilbuddet lå der også, så den kroatiske angriber Ante Erceg kunne sendes ud ad døren på Vestegnen og gøre plads til nye ansigter.

Men et skifte blev aldrig til noget for den 29-årige angriber, der nu er blevet godt og grundigt parkeret uden for Brøndbys kamptrup med en besked om, at han er tilovers.

Det var han også i sommer, hvor i hvert fald en kroatisk klub havde fået lov til at hente Ante Erceg, men det skifte gik ifølge B.T.s podcast Transfervinduet i vasken af helt personlige årsager – han turde simpelthen ikke at udsætte familien for det. LYT TIL HELE UDSENDELSEN NEDERST I ARTIKLEN

For Ante Erceg har spillet to af sine senior-år i storklubben Hajduk Split, og da tilbuddet kom fra en af klubbens rivaler, ønskede Erceg altså ikke at udsætte sin familie for den chikane, der også kan følge med, når en 'Hajduk Split-dreng' laver et forbudt skifte.

Foto: Mads Claus Rasmussen
Vis mere

Derfor blev det altså ikke til et skifte for Ante Erceg i sommer, men alt tyder på, at der til vinter skal ske noget med Brøndby-angriberen. Brøndby ønsker at komme af med ham for blandt andet at gøre plads i lønbudgettet til andre og mere brugbare spillere.

Samtidig ønsker Ante Erceg at finde en klub, hvor han spiller langt mere end i Brøndby, der har givet kroaten 17 minutters spilletid i Superligaen i denne sæson. Det lugter altså af et skifte væk fra Brøndby til vinter.

Det taler panelet i Transfervinduet om i denne uge, hvor også det afsløres, at FC Midtjylland henter tre nigerianere, at Silkeborgs topscorer er på vej væk, og at Brøndby igen er på jagt efter en superligaprofil.

Hør det og meget mere i denne uges podcast i afspilleren herunder.